szczesliwa_patelnia
#programowanie #testowanieoprogramowania #ruby

Czy pracował ktoś z Was z Calabashem? Mam problem z konfiguracją, siedzę kolejny dzień i nic do przodu się nie posuwa.
0
  • Najlepsze
  • Wszystkie komentarze
WilsonWilsonWilson
WilsonWilsonWilson
@szczesliwa_patelnia: Aż z ciekawości postawię sobie wszystko od zera ( ͡° ͜ʖ ͡°)
1
WilsonWilsonWilson
WilsonWilsonWilson
@szczesliwa_patelnia: mam to samo (╯︵╰,)
Kiedyś nie było z tym problemu, poszukam jeszcze chwilę o co chodzi, pewnie jak zwykle jakaś pierdoła.
1
WilsonWilsonWilson
WilsonWilsonWilson
@szczesliwa_patelnia: Ostatnio ze 2 lata temu coś w nim robiłem, napisz w czym problem to albo ja albo ktoś inny może będzie mógł pomóc.
0
szczesliwa_patelnia
@WilsonWilsonWilson: Siedzę od 2 dni i nie jestem w stanie poprawnie uruchomić aplikacji przez Calabasha. Wszystko według dokumentacji, aplikacja podpisana moim certyfikatem - efekt jak w logach https://paste.ofcode.org/346AjsTRuMgCG6EZk5CCYzL
0
WilsonWilsonWilson
WilsonWilsonWilson
@szczesliwa_patelnia: Hmm, jesteś w 100% pewny, że w dobrym miejscu umieściłeś podpisaną apkę?
0
szczesliwa_patelnia
@WilsonWilsonWilson: Yeep, próbowałem na 2 aplikacjach - google io oraz naszej firmowej. Apka w tym samy folderze w którym jestem w konsoli, ten sam gdzie mam dany projekt Calabasha
0
szczesliwa_patelnia
@WilsonWilsonWilson: Pewnie jutro jeszcze posiedzę. Stawiam na to, że coś z certyfikatami się pozmieniało. Ogarnę to dam znać ( ͡° ʖ̯ ͡°)
0
WilsonWilsonWilson
WilsonWilsonWilson
@szczesliwa_patelnia: Próbowałem wrócić do starszych wersji ale za dużo zależności wyszło i na razie to zostawiam.
0