Wpis z mikrobloga

@PoProstuMichal: ogólnie przenoszenie plików na to g---o jest skrajnie w---------e, na andka podpinasz kabel nic nie instalujesz przeciągasz i jest albo jak masz dobre wi-fi to zgrywasz przez es xplorer. A na iphone musisz mieć pełno poinstalowanego gówna na kompie a i tak nie wszystko chce latwo przejść. po prostu za dużo p---------a
  • Odpowiedz
@mati1990: no tak średnio, ja nie instalowałem żadnego gówna tylko VLC. kwestia przyzwyczajenia, ja próbowałem się przesiąśćna androida i mi nie pasowało. iOS jest zdecydowanie mniej skomplikowany i prosty w obsłudze. ale może po prostu jestem za stary.
  • Odpowiedz
@PoProstuMichal: ios jest zbyt zamknięty w połączeniu z windowsem to tragedia może z os-em się sprawdza ale zaś za cholere nie przeszedłbym na maca ( ͡° ͜ʖ ͡°) wolę wydać 10k na i9+rtx2080ti+32gb ramu niż jakąś słabą padake
  • Odpowiedz
@look997: dla czego? sam właśnie przeszedłem z note 2 na s9+ i za każdym razem sprzedawca próbował sobie flaki wypruć zachwalając iphonea ( ͡° ͜ʖ ͡°). Myślałem nad pixel 3xl miał mieć 6.7cala ekran ale się niestety skończyło się nad 6.3 więc zostałem przy samsungu.
  • Odpowiedz
@PoProstuMichal: bo ios jest lepiej napisanym systemem i na gorszym sprzęcie będzie działał od androida. Android jest tak napisany że zawsze będzie mieć mało ramu bo wszystkie aplikacje do niego ładuje. Trzeba przyznać jedno że apple ma zajebiste systemy pod względem szybkości działania ale oferuje c-----e możliwości.
  • Odpowiedz
@Hold_My_Member mnie stać, a nię kupuję świadomie, że względu na ograniczenia tego systemu i słaba współpracę z Windows. Ajfon jest spoko dla dzieciaka albo osoby, która tylko z niego rozmawia i przegląda neta - do pracy się to nie nadaje.
  • Odpowiedz