2 miesiące temu przysłał mi piffka @mitatuyo z Japonii, zupełnie o nich zapomniałem XD Więc Dzisiaj dość nietypowo bo chyba p--o japońskie + bonus XD
Wilkinson Hard Dry 88/100
+ Zapach jak cola + Dobrze kopie mimo że + 9% + może to Gin XD bo coś jest napisane o ginie ale dalej jest też napisane że beer XD + Jak ktoś lubi pić ciepła wódkę z 5dniowa otwarta wygasowana cola to polecam XD
- Za każdym razem skrzywiony ryj - Wszystko to takie rozwodnione - Mogłem wypić zimne - Pali w gardło XD - Trudno dostępne no chyba że ktoś jest z Japonii - Około 8zl za 350ml nie opyla się
Ogółem to nie wiem czy to było p--o więc pije też te coś małe co ma 130ml więc w sumie jak dodam dwa to wyjdzie legitnie normalny browar
Ten mały bonus to Kirin Beer i smakuje jak ciepły Żubr wymieszany z Tyskim ale trochę bardziej sloodsze. Kosztuje prawie 3zl za 130ml... Nie opłaca się w ogóle XD ahaaa i ma 5%
Spodziewałem się czegoś lepszego jak na Japonie Xd
W komentarzu zdjęcie dwóch XD
Elooo ale piecze w gardle jakbym pil zwykła wóde bez zapoi xD
@Michuy: śniło mi się że spotkałem @Damianowski i się go zapytałem przed samym końcem czelendza: czy w końcu te tescowe sikacze wypije, że 100 odcinek, że na pewno specjalnie to przygotował, że będzie z milion plusów jak nic a on mi po prostu odpowiedział, że
@Damianowski: trochę po chuju ten czelendz. Najpierw tyskie, lomze perły a potem przez prawie cały czas browary których nie ma w większości sklepów a teraz p--o z Japonii. Liczyłem bardziej że będzie perła chmielowa vs export a nie jasny uber chmielony pils z browaru koczkodan
@Damianowski: trochę po chuju ten czelendz. Najpierw tyskie, lomze perły a potem przez prawie cały czas browary których nie ma w większości sklepów a teraz p--o z Japonii. Liczyłem bardziej że będzie perła chmielowa vs export a nie jasny uber chmielony pils z browaru koczkodan
@lsrrdc: jakbyś liczył to byś wiedział że perła chmielowa była
Więc Dzisiaj dość nietypowo bo chyba p--o japońskie + bonus XD
Wilkinson Hard Dry 88/100
+ Zapach jak cola
+ Dobrze kopie mimo że
+ 9%
+ może to Gin XD bo coś jest napisane o ginie ale dalej jest też napisane że beer XD
+ Jak ktoś lubi pić ciepła wódkę z 5dniowa otwarta wygasowana cola to polecam XD
- Za każdym razem skrzywiony ryj
- Wszystko to takie rozwodnione
- Mogłem wypić zimne
- Pali w gardło XD
- Trudno dostępne no chyba że ktoś jest z Japonii
- Około 8zl za 350ml nie opyla się
Ogółem to nie wiem czy to było p--o więc pije też te coś małe co ma 130ml więc w sumie jak dodam dwa to wyjdzie legitnie normalny browar
Ten mały bonus to Kirin Beer i smakuje jak ciepły Żubr wymieszany z Tyskim ale trochę bardziej sloodsze. Kosztuje prawie 3zl za 130ml... Nie opłaca się w ogóle XD ahaaa i ma 5%
Spodziewałem się czegoś lepszego jak na Japonie Xd
W komentarzu zdjęcie dwóch
XD
Elooo ale piecze w gardle jakbym pil zwykła wóde bez zapoi xD
#100browarowchallenge #pokazmorde #pijzwykopem
źródło: comment_e2EnGNskMQ4mtRLEbmIPyU5vDuinDr7U.jpg
Pobierz@lsrrdc: jakbyś liczył to byś wiedział że perła chmielowa była
@MordimerMadderin: to nie u mnie XD