2 miesiące temu przysłał mi piffka @mitatuyo z Japonii, zupełnie o nich zapomniałem XD Więc Dzisiaj dość nietypowo bo chyba p--o japońskie + bonus XD
Wilkinson Hard Dry 88/100
+ Zapach jak cola + Dobrze kopie mimo że + 9% + może to Gin XD bo coś jest napisane o ginie ale dalej jest też napisane że beer XD + Jak ktoś lubi pić ciepła wódkę z 5dniowa otwarta wygasowana cola to polecam XD
- Za każdym razem skrzywiony ryj - Wszystko to takie rozwodnione - Mogłem wypić zimne - Pali w gardło XD - Trudno dostępne no chyba że ktoś jest z Japonii - Około 8zl za 350ml nie opyla się
Ogółem to nie wiem czy to było p--o więc pije też te coś małe co ma 130ml więc w sumie jak dodam dwa to wyjdzie legitnie normalny browar
Ten mały bonus to Kirin Beer i smakuje jak ciepły Żubr wymieszany z Tyskim ale trochę bardziej sloodsze. Kosztuje prawie 3zl za 130ml... Nie opłaca się w ogóle XD ahaaa i ma 5%
Spodziewałem się czegoś lepszego jak na Japonie Xd
W komentarzu zdjęcie dwóch XD
Elooo ale piecze w gardle jakbym pil zwykła wóde bez zapoi xD
@Damianowski: bys dal jakegos menskiego browarka do za 3 ziko max rzeby walilo we czache conie dobry woltasz i jakcos morznabdac kielona wodki conie i w tedy walibdobrze itanio
@Damianowski Zostało tylko 12 dni :( Na koniec listopada nastanie pustka.Dni a w szczególności wieczory nie będą już takie same... Nie rób nam tego przed świętami ( ͡°ʖ̯͡°)
@Damianowski: FYI to co właśnie zrecenzowałeś to nie p--o tylko Chuhai- skrót od Shochu highball czyli de facto destylat zmieszany z lemoniadą. Polecam jako sposób na tanie wstawienie się w JP- sporo tańsze od piwa (dlatego dostałeś taką małą puszkę- p--o w JP jest dosyć drogie) a 9% piechotą nie chodzi ( ͡°͜ʖ͡°) sam polecam 196℃ Strong Zero – Double Lemon- kopnie
Serio jarają was recenzje piwa o tresci , mmm nawet dobre ale takie sobie, ma x procent wiec spoko/slabo. Cieple ok zimne lepsze. Cena duza/cena korzystna. Mmm jestem dzis chory ( ͡°͜ʖ͡°)
Więc Dzisiaj dość nietypowo bo chyba p--o japońskie + bonus XD
Wilkinson Hard Dry 88/100
+ Zapach jak cola
+ Dobrze kopie mimo że
+ 9%
+ może to Gin XD bo coś jest napisane o ginie ale dalej jest też napisane że beer XD
+ Jak ktoś lubi pić ciepła wódkę z 5dniowa otwarta wygasowana cola to polecam XD
- Za każdym razem skrzywiony ryj
- Wszystko to takie rozwodnione
- Mogłem wypić zimne
- Pali w gardło XD
- Trudno dostępne no chyba że ktoś jest z Japonii
- Około 8zl za 350ml nie opyla się
Ogółem to nie wiem czy to było p--o więc pije też te coś małe co ma 130ml więc w sumie jak dodam dwa to wyjdzie legitnie normalny browar
Ten mały bonus to Kirin Beer i smakuje jak ciepły Żubr wymieszany z Tyskim ale trochę bardziej sloodsze. Kosztuje prawie 3zl za 130ml... Nie opłaca się w ogóle XD ahaaa i ma 5%
Spodziewałem się czegoś lepszego jak na Japonie Xd
W komentarzu zdjęcie dwóch
XD
Elooo ale piecze w gardle jakbym pil zwykła wóde bez zapoi xD
#100browarowchallenge #pokazmorde #pijzwykopem
źródło: comment_e2EnGNskMQ4mtRLEbmIPyU5vDuinDr7U.jpg
Pobierz@Damianowski: niby logiczne, a ja o tak oczywistym minusie nie pomyślałem.
Profesjonalista.
źródło: comment_TZZvQm9hWDjzbCBVhv7IhCyifL6PcvDG.jpg
Pobierz@springygosling: było
źródło: comment_Asq3p6a2oipfghqc9EuPtVuzLgIHxAms.jpg
Pobierzźródło: comment_7u8w0spJ5jIyPG0NYCIJmofgHefb9bCI.jpg
Pobierz