Wpis z mikrobloga

#anonimowemirkowyznania
Cześć jestem różową, mam lat 28 i szukam kogoś na stałe, miłości ale prawdziwej. Tak, mam dzieci, a dokładniej dwójkę. Córkę, która ma lvl 6 oraz syna z lvl 4. Gdzie jest ojciec? Nie wiem, najprawdopodobniej bije kolejną dziewczynę, której zaćmił oczka.

Prawdopodobnie większość z was po przeczytaniu tego pomyśleliście same żartobliwe i chamskie teksty na mój temat. "Kolejna co się pościła i szuka bankomata" "Hehe, łobuz kocha najbardziej..hehe"

Otóż nie. Jestem użytkowniczką tej strony od chyba początków jej powstania, ale na moim koncie nie widnieje ani jeden post i w sumie niech tak pozostanie (dlatego piszę anonimowo aby dalej mieć tam czyste konto).

Michała poznałam kończąc szkołę. Był wyjątkowy, starał się o mnie tak bardzo że kaDy to widział, był miły i uroczy. Niezwykle troskliwy i stało się zgodziłam się być jego dziewczyną. Było wspaniale, ja studiowałam on również ale zaocznie i dorabiał grosze do naszego mieszkanka i zamieszkaliśmy razem. Gdy skończył studia znalazł szybko dobra pracę. Dogadywał się z moimi rodzicami, a ja z jego. Urodziłam mu pierwsze dziecko, a potem drugie i nagle coś się stało... Z dnia na dzień był coraz bardziej nerwowy. Pomyślałam że to jego problemy w pracy lub inne. Gdy chciałam go uspokajać bądź rozmawiać tylko wybuchał że się czepiam (nie byłam natarczywa) naprawdę nie wiedziałam o co chodzi. Podniósł na mnie rękę gdy syn miał roczek. Nie przepraszał.
A ja nie wiedziałam co robić. Policja chciała dowody ale w same siniaki nie wierzyła.
Z czasem do bicia doszły nękania i wyzwiska.
Męczyłam się w tym dwa lata chciałam dokończyć drugi stopień i uciec. Tak też się stało. Uciekłam do rodziców na drugi koniec Polski.

O co mi chodzi? A o to abyście nie oceniali ślepo kogoś. Bo nie wiecie jaką miał historię. A wiem że ludzie uwielbiają szydzić z czyiś problemów.

Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Zkropkao_Na
Dodatek wspierany przez: Wyjazdy dla młodzieży
  • 50
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@AnonimoweMirkoWyznania d--a a nie w siniaki nie wierzyła. Nie słyszałaś o obdukcji? Miałaś Nokię 3310 bez opcji dyktafonu?
Mam okazję obserwować dwie rodziny z niebieskimi kartami gdzie różowe nawet siniaka ma nie miały więc albo p--------z albo przemilczasz z połowę faktów.
  • Odpowiedz