@blogger: Rewelacyjna promocja, ale jeśli tylko do użytku niekomercyjnego to szkoda. Dla pewności napisałem do nic e-maila. Choć pewnie odpiszą to samo co w FAQ.
@DonislawDev: Wołaj, jak się dowiesz. Jakby było z normalną licencją, to chętnie bym i pełną paczkę przytulił - na pewno się przyda choćby do prototypownia.
@koder: @slabehaslo: @blogger: @fappfapp: @volski_: Dostałem taką odpowiedź, wygląda na to, iż pliki są na licencji gamedevmarket, czyli jednorazowe użycie komercyjne albo niekomercyjne. Troszkę bez sensu, bo jak mamy paczki dźwięków to użyjemy jednego dźwięku i musimy kupić nową paczkę, aby użyć jakiegoś dźwięku z tej paczki... Na reddicie trwa dyskusja na temat głupiej licencji tych assetow, napisałem też do gamedevmarket i potwierdzają oni, iż można użyć
I już zaczyna się straszenie że u nas w razie wojny będzie przymusowa deportacja do okopów, powiedziałem - W razie wojny zostaną deportowane, ale rakiety z krajów NATO w kierunku rosyjskich garnizonów. Przypominam obrazek z rana. #ukraina #rosja #wojna
Jakby ktoś był zainteresowany: Humble Bundle sprzedaje paczki do tworzenia gier #rpg szczególnie w
#rpgmaker
https://www.humblebundle.com/software/rpg-game-dev-bundle?linkID=&mcID=102:5bec5a134baf4e8c3fda1c6a:ot:56ccc6d3733462ca8946ec0f:1&utm_source=Humble+Bundle+Newsletter&utm_medium=email&utm_campaign=2018_11_14_rpggamedev_bundle&linkID=&utm_content=logo
no i pozamiatane :/
Rewelacyjna promocja, ale jeśli tylko do użytku niekomercyjnego to szkoda.
Dla pewności napisałem do nic e-maila. Choć pewnie odpiszą to samo co w FAQ.
Dostałem taką odpowiedź, wygląda na to, iż pliki są na licencji gamedevmarket, czyli jednorazowe użycie komercyjne albo niekomercyjne. Troszkę bez sensu, bo jak mamy paczki dźwięków to użyjemy jednego dźwięku i musimy kupić nową paczkę, aby użyć jakiegoś dźwięku z tej paczki... Na reddicie trwa dyskusja na temat głupiej licencji tych assetow, napisałem też do gamedevmarket i potwierdzają oni, iż można użyć