Aktywne Wpisy
rybsonk +7
Ostatnio gadałem z kumplem o gierkach i czasach podstawówki i tak mnie naszło, że aż zrobię ankietę. Mireczki, jaka gra jest dla was pierwszą która przychodzi do głowy gdy myślicie o dzieciństwie? Głosujcie w ankiecie:
#gry #grypc #ankieta #ciekawostki #grajzwykopem #gryparatowaniapoziomu
#gry #grypc #ankieta #ciekawostki #grajzwykopem #gryparatowaniapoziomu
Gra dzieciństwa to:
- GTA V 7.6% (56)
- Fortnite 3.3% (24)
- Minecraft 14.5% (107)
- Roblox 2.8% (21)
- League of Legends 7.9% (58)
- Fallout 4 1.2% (9)
- Skyrim 7.9% (58)
- Inna (napisz w komentarzu jaka) 54.8% (404)
Wykopowicz9876 +66
Jeżeli dziewczyna z #tinder z którą byłem na randce zablokowała mnie na insta to czy mam potencjalnie szansę uratować sytuację poprzez wyszukanie jej profilu na Facebooku i napisanie tam? Myślę że mogło tutaj dość do nieporozumienia i może ona mnie w rzeczywistości lubi.
#pytanie #rozowepaski #logikarozowychpaskow #niebieskiepaski #randkujzwykopem
#pytanie #rozowepaski #logikarozowychpaskow #niebieskiepaski #randkujzwykopem
Zasady proste: plus i bierzesz udział w losowaniu.
Że to tenis i mecz może być opóźniony oraz trwać z 3 godziny to losowanie będzie jutro o 20:00 jak wrócę z pracy i zjem kaszanke ( ͡º ͜ʖ͡º)
Trzymajta kciuki (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
Nie
RODO
Tobie mogę wysłać maść na ból dupy jedynie :)
I skąd te oczernianie na krzywy ryj że nie wyśle, boże jaka zawiść.
?? xD
To chyba Ty przemyśl co piszesz bo oskarżasz mnie o to że nie wyśle bo masz ból dupy że nie chce wrzucić kupon.
Rozmowa adekwatna do narzuconej przez Ciebie formy. Najpierw atakujesz, a potem zgrywasz ofiarę. Zakończmy tą jałową dyskusje.
Że Ci się chciało ziomek robić konto nowe (utworzone 3 min temu, zero aktywności oprócz tego wpisu) xD czyżby zwiększenie szans, czy mój skryty hejter? ( ͡º ͜ʖ͡º)
Zasady są podane w wpisie i juz prawomocne :)
Nie wiem co Ty ćwiczysz ale
Jeśli Cie wylosuje to z wielką radością
Omg, ja tylko orzypomne Twoje słowa:
tylko po co, daruj sobie już i skup się na tym co obiecywałeś. Ja wiem że to tylko mirko, ale niesmak pozostał
@Gasquet: