Coś się "popsuło" w #planetplus i zaliczyło 100% transkcji z okazji tegorocznego #1111aliexpress .. na #aliexpress A was oszukała "banda decydentow" ? ( ͡°͜ʖ͡°) Pamięta ktoś ile % deklarowali zwrotu? Bo widzę, ze tutaj naliczyło po ok 11% (zakupy realizowane w większości przez koszyk więc rózne kategorie)
@D0m3L: a kto powiedzial ze to moje konto? @plonez80: poczekaj, moze skrypt jeszcze nie przemielil twoich zakupow, pewnie jutro do obiadu powinny byc wszystkie
@widmo82: u mnie jest około połowa z ~30. Natomiast żadna z 3 transakcji z gearbest się nie pojawiła, każda po 800 złotych. Jutro się zacznę martwić ( ͡°͜ʖ͡°)
@widmo82: mają błąd w systemie, niedługo poprawią ( ͡°͜ʖ͡°) W 2016 na 11.11 liczyli po 2 razy i jedno było od pelnej kwoty bez kuponu. 9/10 policzyli z własnego błędu. Ale to był wyjątek.
@MaciejPN: to jak standardowo i żadnego to może jednak coś nie tak po twojej stronie? Ciasteczka wyczyszczone? Brak adblocka czy innych track blockerów? W ustawieniach przeglądarki nie wyłączałeś śledzenia? Może twój antywirus ma wbudowaną funkcję blokowania śledzących ciasteczek?
@widmo82: u mnie transakcję z dziś weszły. Z 10 i 11 nie. Zobaczymy czy wskoczą same czy trzeba się będzie awanturować. Oczywiście na wyższy cashback nie będzie co liczyć :/
@plonez80: @ma_ba: @MaciejPN: @mike3e: @CoZaGamon: Automatyczne pojawienie się Waszych transakcji zależy jedynie od Waszych ruchów na stronie sklepu, my nie mamy nic do gadania. Link sprawdzający Wasze poczynania również jest od Ali, a nie od nas. Kompletna instrukcja jest w naszym FAQ. Nie oszukujemy, serio (╯︵╰,)
A was oszukała "banda decydentow" ? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Pamięta ktoś ile % deklarowali zwrotu? Bo widzę, ze tutaj naliczyło po ok 11% (zakupy realizowane w większości przez koszyk więc rózne kategorie)
źródło: comment_56p913nSZXfeYnFRgpeeqGpR7T3kfzot.jpg
Pobierz@plonez80: poczekaj, moze skrypt jeszcze nie przemielil twoich zakupow, pewnie jutro do obiadu powinny byc wszystkie
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
u mnie
jedna transakcja na ali przez planetplus i 11% o dziwo
jedna transakcja na GB przez yazing i 5% bez problemu też o dziwo!
W 2016 na 11.11 liczyli po 2 razy i jedno było od pelnej kwoty bez kuponu. 9/10 policzyli z własnego błędu. Ale to był wyjątek.
źródło: comment_CAmZaa9WUiNtRVXV6iz0SHuftV8eyt2j.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez moderatora