Coś się "popsuło" w #planetplus i zaliczyło 100% transkcji z okazji tegorocznego #1111aliexpress .. na #aliexpress A was oszukała "banda decydentow" ? ( ͡°͜ʖ͡°) Pamięta ktoś ile % deklarowali zwrotu? Bo widzę, ze tutaj naliczyło po ok 11% (zakupy realizowane w większości przez koszyk więc rózne kategorie)
@widmo82: dziś pojawiły się transakcje z gearbest więc ulga bo to największe kwoty. Aczkolwiek jeśli chodzi o Ali to mam 11/21 zaliczonych. Liczę że reszta pojawi się jutro/pojutrze, zazwyczaj jeśli się pojawia automatycznie to trwa to do tygodnia ( ͡°͜ʖ͡°)
Aczkolwiek bardzo ciekawe są te godziny, bo zakupy na Gearbest robiłem o 11, a nie o 6.
@widmo82: @PlanetPlus: w zasadzie to żadne godziny się nie zgadzają, a to przecież wpływa na wysokość cashbacku, bo był podwyższony w określonych godzinach i specjalnie właśnie w tych kupowałem...
@ma_ba: kiedyś zgłosiłem po 4 dniach na wykopie w PW i dodali ręcznie, na następny dzień pisałem żeby skasowali bo wskoczyły automatycznie i miałem podwójne wpisy ( ͡€ ͜ʖ͡€)
A was oszukała "banda decydentow" ? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Pamięta ktoś ile % deklarowali zwrotu? Bo widzę, ze tutaj naliczyło po ok 11% (zakupy realizowane w większości przez koszyk więc rózne kategorie)
źródło: comment_56p913nSZXfeYnFRgpeeqGpR7T3kfzot.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez moderatora
Aczkolwiek bardzo ciekawe są te godziny, bo zakupy na Gearbest robiłem o 11, a nie o 6.
źródło: comment_VjWtYXtBYPS9Mo6Gfc9ELhh989uKPkqW.jpg
Pobierz