Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 22
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

konto usunięte via Wykop Mobilny (Android)
  • 13
@Jah00:
W wpisie czytamy:

Napędza cię czysta nienawiść kolego, czyli tak jak myślałem.

A to twoja odpowiedź na zarzut promowania homofobii na
  • Odpowiedz
@PijoDeHuta: Może nie wyraziłem się precyzyjnie. Ani Kościół ani ja nie mamy nic do osób o innej orientacji tylko do promowania takich zachowań jako normalne, a normalne one nie są i nigdy nie będą. Tak jak np. daltonizm nie jest normalnym widzeniem barw. Po prostu. Ewentualna homofobia czy nienawiść jest tylko reakcją na agresywną promocję homoseksualizmu i nie dotyczy w ogóle tego co głosi Kościół na ten temat.
  • Odpowiedz
Użyłeś "chociażby", więc chętnie poznam inne przykłady "agresywnej promocji homoseksualizmu"

@nektar_cebulowy: Jest to faktem, otwórz oczy, co następne, będziesz chciał przykłady na kulistość Ziemi?

Czemu nie? Często temat homoseksualizmu jest poruszany w odniesieniu do
  • Odpowiedz
Naprawdę porównujesz swoje przemyślenia do kształtu planety? Jeśli chcesz coś udowodnić to musisz podać dowody, więc napisz przykłady na to promowanie homoseksualizmu.

@nektar_cebulowy: To nie moje przemyślenia tylko fakty. Mnie to w ogóle nie obchodzi, nie potrzebuję tu nic udowadniać. Możesz się z tym nie zgadzać jak chcesz.

Czy według ciebie chrześcijaństwo też jest "agresywnie
  • Odpowiedz
Naprawdę nie widzisz błędów w takim myśleniu?

@nektar_cebulowy: Ja p------e, otwórz sobie dowolny portal mainstreamowy i policz artykuły pro homo i anty kościół, no nie kumam ślepy jesteś czy uważasz to za normalną proporcję? Film Kler antykościelny, a obok Bohemian Rhapsody film o wybitnym geju. No pluć wam w twarz to mówicie że deszcz pada.

Naprawdę piszesz coś takiego w jednym komentarzu z takim wysrywem?

@nektar_cebulowy: Jakim wysrywem?
  • Odpowiedz
Czy np. artykuł o księdzu, który zgwałcił ministranta według ciebie jest "anty kościół"?

@nektar_cebulowy: Oczywiście że tak, gdyż z tysięcy przypadków takich zbrodni są wybierane właśnie te z księdzem i ląduje to na głównej stronie.

Naprawdę film o wybitnym muzyku uważasz za przykład promowania
  • Odpowiedz
@Jah00:

homopropaganda p---------a cię w łeb, a ty nadal jej nie dostrzegasz?

Nie. Po prostu uważam, że każdy dorosły człowiek ma prawo kochać kogo chce.

To jest właśnie normalne. Za to nienawiść i chęć gazowania ludzi tylko dlatego, że są homoseksualistami jest czymś nienormalnym i godnym pożałowania.
  • Odpowiedz