Aktywne Wpisy

ossprime +87
Na tym nagraniu (5 sekunda) widać, jak gość dobywa broni ZANIM kobieta rusza do przodu. Pierwszy strzał pada, gdy obie jego nogi znajdują się na lewo od pojazdu. Potem jeszcze poprawia 2 razy przez otwartą boczną szybę auta, gdy o jakimkolwiek zagrożeniu dla niego nie ma mowy. It's over dla chłopa.
#usa #minneapolis #policja #ice
#usa #minneapolis #policja #ice
źródło: Zrzut ekranu 2026-01-9 o 23.05.14
Pobierz

Clefairy +53

W wpisie czytamy:
A to twoja odpowiedź na zarzut promowania homofobii na
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez moderatora
XDD znowu to samo.
@nektar_cebulowy: Jest to faktem, otwórz oczy, co następne, będziesz chciał przykłady na kulistość Ziemi?
@nektar_cebulowy: To nie moje przemyślenia tylko fakty. Mnie to w ogóle nie obchodzi, nie potrzebuję tu nic udowadniać. Możesz się z tym nie zgadzać jak chcesz.
@nektar_cebulowy: Ja p------e, otwórz sobie dowolny portal mainstreamowy i policz artykuły pro homo i anty kościół, no nie kumam ślepy jesteś czy uważasz to za normalną proporcję? Film Kler antykościelny, a obok Bohemian Rhapsody film o wybitnym geju. No pluć wam w twarz to mówicie że deszcz pada.
@nektar_cebulowy: Jakim wysrywem?
@nektar_cebulowy: Oczywiście że tak, gdyż z tysięcy przypadków takich zbrodni są wybierane właśnie te z księdzem i ląduje to na głównej stronie.
Nie. Po prostu uważam, że każdy dorosły człowiek ma prawo kochać kogo chce.
To jest właśnie normalne. Za to nienawiść i chęć gazowania ludzi tylko dlatego, że są homoseksualistami jest czymś nienormalnym i godnym pożałowania.