Aktywne Wpisy
apaczacz +112
Nie mógłbym spojrzeć w lustro gdybym oddał głos na Lewicę, Konfederację i PiS.
Nie widzi mi się głosowanie na KO.
Nie mam na kogo głosować, a zagłosować chce.
Chyba zostanie mi Trzecia Droga.
Cieszył się nie będę, ale oddać głos muszę.
Takie chuopskie rozterki z troski o swój kraj
#wybory
Nie widzi mi się głosowanie na KO.
Nie mam na kogo głosować, a zagłosować chce.
Chyba zostanie mi Trzecia Droga.
Cieszył się nie będę, ale oddać głos muszę.
Takie chuopskie rozterki z troski o swój kraj
#wybory
ni0bi +41
Pamietajcie, jesli wybierzecie bande czworga, tzn ze zgadzacie sie na lockdowny i zamordyzm. Dacie znac ze w przyszlosci zmuszanie ludzi do siedzenia w domu przez 1-2 lata jest normą i nikt za to nie odpowie.
#konfederacja #wybory
#konfederacja #wybory
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
@kameleon321: Wyjedź, a hasło z obrazka który Ci się podoba stanie się nieprawdziwe.
@kameleon321: Ja dobrze zarabiam, więc może problem leży w Twoich kwalifikacjach.
@kameleon321: Z cyklu "mi jest niedobrze więc wam też musi być", reszty nie powtórzę.
@kameleon321: Rozumiem, dane na podstawie ankiety przeprowadzonej wśród redaktorów GW lub kierownictwa TVN.
@vagaboonda:
Weź się już nie kompromituj
@vagaboonda: @kameleon321: Wykazywałem idiotyzm tego typu argumentacji, ale widzę, że nie dostrzegliście korelacji.
@kameleon321: Polska to 20-30 gospodarka świata, poziom życia też znalazłby się w pierwszej 20-30tce, ale oczywiście panicz chciałby żeby było najlepiej. Pytanie - czy takie same masz wymagania od siebie? Bo to ludzie tworzą dobrobyt, więc jak nie jesteś #!$%@? perfekcjonistą który dzień w dzień doskonali siebie i robi wszystko aby poprawić życie swoje i innych - powinieneś najnormalniej w świecie zamknąć ryj.