Aktywne Wpisy
czemuztak +721
Wiadomo, wykop to portal ze śmiesznymi obrazkami, ludzie wrzucają śmieszne rzeczy, można się pośmiać, poszydzić, pokłócić się, poobrażać ruskich, kaczora, donalda, konfederacje.... a nie, już pisałem o ruskich. Ogolnie: po to tu wchodzimy.
Ale naprawdę życzę wszystkim, którzy mieszkają w tych rejonach, żeby ich nie zalało, żeby nie tracili swoich domów, albo i w najgorszych przypadkach życia. Trzymajcie się tam, oby na memach się skończyło!
#powodz #wroclaw #
Ale naprawdę życzę wszystkim, którzy mieszkają w tych rejonach, żeby ich nie zalało, żeby nie tracili swoich domów, albo i w najgorszych przypadkach życia. Trzymajcie się tam, oby na memach się skończyło!
#powodz #wroclaw #
ascaris +185
Wzięło mnie na wspomnienia, oglądam płytę ze studniówki i znowu się zakochałem w bardzo dobrej koleżance z klasy(obydwoje spędzaliśmy dużo czasu w podczas przerw itp)...Cały czas o niej myślę, wiem że ma chłopaka przez co w czasie, kiedy chodziliśmy do szkoły zostało po prostu mi się w niej podkochiwać. Dosłownie godzinę temu doszedłem do wniosku, że fakt może nie powinienem tego robić, bo jednak ma chłopaka, ale muszę spróbować ją poderwać... Napisałem do niej na fb, czy nie przejedzie się ze mną do teatru(wiem że to uwielbia), bo mam dwa bilety i koleżanka z którą miałem jechać się rozchorowała i szkoda aby przepadły.Ani chwili się nie zastanawiała i się zgodziła :) Trzymajcie za mnie kciuki, może się uda, będę wtedy najszczęśliwszym człowiekiem na świecie, ponieważ żadna kobieta nie wywołuje u mnie tak pozytywnych emocji...
#zwiazki #rozowepaski #milosc
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: kwasnydeszcz
Dodatek wspierany przez: Wyjazdy dla maturzystów
Komentarz usunięty przez autora
To co zakazane smakuje najlepiej. Powodzenia!
PS. skoro miałby szczęśliwy związek nie poszłaby z Tobą do teatru ze względu na wyrzuty sumienia.
Działaj póki czas!
@mus_tang: nie wiesz jakie relacje były między nami, można powiedzieć że w szkole byliśmy taką nie oficjalną parą(najlepszymi przyjaciółmi) wszystko było fajnie do czasu kiedy chodziliśmy do szkoły, bo jednak 8 godzin razem spędzaliśmy, potem ja jechałem do pracy i tak mijały dni. Gdy skończyłem szkołę nagle ten kontakt nie był na takim samym poziomie, ona do pracy ja też i wtedy poczułem że to coś więcej niż przyjaźń..., powiesz znajdź sobie inną, tylko problem jest taki, że próbowałem, ale nie potrafię.
@agaja: Czy ja wiem czy koś inny by mi ją odbił? Tak jak napisałem powyżej relacja między nami była taka jak bylibyśmy parą tylko bez fizycznego aspektu, choć parę razy buziaka dostałem ;). Jestem dobrym obserwatorem i jak ją spotkam na mieście czy gdzieś to widzę jak świecą jej się oczka, myślę że to ona czeka na mój krok. Jej teraźniejszy facet to typowy nieudacznik przez którego musi pracować po 10h i tylko zabawa mu w głowie, w moim przypadku nie wyobrażam sobie czegoś takiego...
@urodziwyKutak: to taka typowa szara myszka, dość nie śmiała, byle z kim nie wyjdzie :)
@VETVnevermind: Tak samo sobie to tłumaczę. Lepiej jak ma
@AnonimoweMirkoWyznania: po pierwsze to jest Twoja opinia. Ona jednak z nim z jakiegoś powodu jest.
Po drugie - jeżeli jej źle, to powinna najpierw się rozstać. A potem się bawić w nowe relacje. Tak byłoby uczciwiej wobec tego faceta. Jednak jeśli będąc w związku
dobrze chociaz, ze jestes tego swiaodmy..
ale już po prostu nie wytrzymam, serio ją kocham i wiem że to nie jest tylko zauroczenie.
@AnonimoweMirkoWyznania: kochasz swoje na jej temat wyobrazenie, a nie ją ;)
Zaakceptował: kwasnydeszcz}
Ten komentarz został dodany przez osobę dodającą wpis (OP)