GTE TEST FUNRACE Data wyścigu 15.11.2018 (czwartek)
Harmonogram imprezy: 20:00 - start treningu 40min 20:40 - start kwalifikacji 20min 21:00 - start wyścigu 60min (możliwa zmiana po konsultacjach) ---------------------------------------------------------------- serwer preQ hasło - FUNRACE
Kwalifikuje się pierwsze 31 osób + 32 ewentualny komentator lapstat - http://am.acleague.pl/ ----------------------------------------------------------------- auta - GTE MOD - POBIERZ trasa - Road America - POBIERZ
@ACLeague: Mam takie pytanko. W regulaminie jest, że: "Alfa Romeo 155 TI V6 - ograniczenie mocy 1% i 40kg balastu"
zgaduje, że ograniczenie mocy to kwestia ustawienia "engine limiter" pytanie tylko czy 99% czy 101%? Natomiast gdzie ustawia sie balast? Czy to te wartości będą jakoś wprowadzone przez serwer?
@ACLeague: Nie było pytania, przejechałem sie na manualu i od razu pobiłem swój dotychczasowy rekord wiec o dziwo jeździ się szybciej. Tak, że sam sobie odpowiedziałem na swoje pytanie :D
Świat się sypie na naszych oczach. Czeka nas chaos. Biedni ludzie będą umierać za polityków i bogaczy. Życie jest przerażające, niech nikt nie mówi, że jakiś bóg istnieje, bo parsknę śmiechem.
Napastnikom udało się zbiec ale zostawili mundury i notatki. Mundury należą do Estońskich, Litewskich i Łotewskich sił zbrojnych, w mundurach były też notatki z rozkazami od NATO.
Data wyścigu 15.11.2018 (czwartek)
Harmonogram imprezy:
20:00 - start treningu 40min
20:40 - start kwalifikacji 20min
21:00 - start wyścigu 60min (możliwa zmiana po konsultacjach)
----------------------------------------------------------------
serwer preQ
hasło - FUNRACE
Kwalifikuje się pierwsze 31 osób + 32 ewentualny komentator
lapstat - http://am.acleague.pl/
-----------------------------------------------------------------
auta - GTE MOD - POBIERZ
trasa - Road America - POBIERZ
#acleague #simracing #assettocorsa #acfunrace #wyscigi
"Alfa Romeo 155 TI V6 - ograniczenie mocy 1% i 40kg balastu"
zgaduje, że ograniczenie mocy to kwestia ustawienia "engine limiter" pytanie tylko czy 99% czy 101%? Natomiast gdzie ustawia sie balast? Czy to te wartości będą jakoś wprowadzone przez serwer?