ale to nie są rzeczy z tagu #grazynacore tylko dosyć ciekawe/śmieszne video, które często się widzi po raz pierwszy.
@matixrr: Jak wchodzi się jedynie na wykop to tak, widzi się po raz pierwszy, ale jak korzystasz też z innych serwisów i widzisz to już po raz piąty, to nie jest ani ciekawe ani śmieszne. Kopiujwklejka z innych domen, bo jest na topie :^)
@mrq czarnolistuj I #!$%@? a nie tłumaczysz jaki marketing do ciebie trafia a a jaki nie. Nie chodzi o plusy a wysublimowany gust... Proszę cię jakbyś się nastawiał na te wysublimowane treści to by do ciebie docierały, a ty tu zgrywasz moda z elektrody xd
@mrq: myślę, że najlepszym rozwiązaniem w tej sytuacji będzie skorzystanie z dobrodziejstw tegoż wspaniałego serwisu, na którym się znajdujemy. Stworzę osobny tag pod tego typu wpisy i będzie można go śledzić albo czarnolistować ( ͡°͜ʖ͡°)
@mrq zluzuj trochę bo napiąłeś się jak ta wędka, to portal ze śmiesznymi stulejkami a nie wykład na polibudzie. Co do marketingowej skuteczności takiego działania też się nie zgodzę, jestem lvl 32, doskonale kojarzę markę i jesli czegoś z branży bede potrzebować na pewno do nich zajrzę, zresztą kilka drobnych juz u nich kupiłem a chyba o to chodzi no nie?
Co do marketingowej skuteczności takiego działania też się nie zgodzę, jestem lvl 32, doskonale kojarzę markę i jesli czegoś z branży bede potrzebować na pewno do nich zajrzę, zresztą kilka drobnych juz u nich kupiłem a chyba o to chodzi no nie?
@41B937B: a najlepsze jest to, że prawdopodobnie myślisz o Botlandzie, a to zupełnie inna firma, która jest dystrybutorem zestawów do naszych kursów. Forbot to głównie blog i forum o
#forbot #ciekawostki #heheszki #technologia #aliexpress #wedkarstwo
@matixrr: Jak wchodzi się jedynie na wykop to tak, widzi się po raz pierwszy, ale jak korzystasz też z innych serwisów i widzisz to już po raz piąty, to nie jest ani ciekawe ani śmieszne. Kopiujwklejka z innych domen, bo jest na topie :^)
Nie chodzi o plusy a wysublimowany gust... Proszę cię jakbyś się nastawiał na te wysublimowane treści to by do ciebie docierały, a ty tu zgrywasz moda z elektrody xd
Komentarz usunięty przez autora
@41B937B: a najlepsze jest to, że prawdopodobnie myślisz o Botlandzie, a to zupełnie inna firma, która jest dystrybutorem zestawów do naszych kursów. Forbot to głównie blog i forum o