Aktywne Wpisy
ZygmuntJedyny +22
Postanowilam przeczytać lektury szkolne od nowa.
Właśnie skonczylam Kamienie na szaniec. Wiem, ze jest sporo kontrowersji wokół, ale mnie kompletnie zmiazdzyla (czytana ostatni raz 15 lat temu).
Zabrałam się za Wesele Wyspiańskiego, z racji ze mieszkam blisko.
Jak sądzicie, co nastepne?
#ksiazki #lektury
Właśnie skonczylam Kamienie na szaniec. Wiem, ze jest sporo kontrowersji wokół, ale mnie kompletnie zmiazdzyla (czytana ostatni raz 15 lat temu).
Zabrałam się za Wesele Wyspiańskiego, z racji ze mieszkam blisko.
Jak sądzicie, co nastepne?
#ksiazki #lektury
#warszawa #mgla #smog
@mackw: Nie ma takiej potrzeby. Moi rodzice i dziadkowie dokładali się do odbudowy mojej stolicy. I wiesz - jest nas więcej niż mieszkańców... Tak że ten, tego.
@mackw: Nie nie - nie rozumiesz kolego-cebulaku. W związku z tym że całe społeczeństwo składało się na odbudowę Warszawy i jest to cały czas stolica naszego wspólnego państwa, to ma o tym prawo decydowć każdy obywatel. Szczególnie w sprawach tak kontrowersyjnych jak ten potworek w centrum STOLICY.
I osobiście jestem zdania, że mówić o konieczności zburzenia tej szkarady należy przy każdej okazji - tak, żeby
@motaboy
@mackw: Idź, smarkaczu, już do szkoły - spóźnisz się.
@mackw: Na wykopie w ogóle jest tendencja do popisywania się wiekiem. Jest to dla mnie o tyle zabawne, że jestem tu jednym ze starszych użytkowników. Wykopu, internetu i swiata w ogóle :-)) . W związku z tym mam zawsze ogromne wątpliwości, czy jegomość który raczy mnie nazwać "dzieciakiem" wytarł już mleko spod nosa, czy tylko mu się tak wydawało. Nawet sobie specjalnie rocznik wpisałem w opisie profilu. Mam
Komentarz usunięty przez autora
@mackw: No widzisz? - w czymś się jednak zgadzamy. Zawsze się znajdzie jakaś nić porozumienia.