Małysz, umiesz zadbać o widzów i zyskujesz coraz więcej. Masz interakcje z czatem oraz słuchasz czego wymaga konsument. Jak tego nie #!$%@?, to możesz z najbardziej pogardzanego psa w polsce, bez przyszlosci innej niz budowa zostać najbogatszym człowiekiem w swoim otoczeniu, M Y Ś L C H Ł O P I E i sprostuj oczekiwaniom (✌゚∀゚)☞ od siebie i od ekipy wymagaj (╭☞σ͜ʖσ)╭☞
@rastafari85: masz troche złe myślenie. Mamy kure składającą złote jajka i ją elegancko hodujemy, masno ni? I takie złote jajeczko to właśnie takie akcje. Wszystko ładnie pinknie, ja rozumiem, że jak analstazja bedzie dostawać po ryju to małysz w koncu dostanie bana, ale jak nie będzie to po uj nam taka kura (╯°□°)╯︵┻━┻ będziemy ją mieli a złote jajka bedzie kisiła
@cichy-wykopek: jak najbardziej masz racje, ale jakoś tak po ludzku mi jej żal. Gdyby to była ukrainka to by mi to nie przeszkadzało. Anastazja to złote dziecko patostrimingu, ale jeszcze za młoda, do wyprostowania. Nigdy nie miałem szacunku do żadnego patusa, ale jej mi szkoda.
@rastafari85: ona ma 30+ lat, wypisuje do dziewczyn z jej otoczenia, że obciągała i lizała się z ich facetami, wyzywa bez zahamowań, pokazała cycki po kilku minutach na wizji i ogólnie jest szmatą. Nigdy nie żałuj takich lachonów mireczku, to szlauf jest ( ͡°͜ʖ͡°)
@dawid-malysz-rygielski
#danielmagical #malyszofficial
I takie złote jajeczko to właśnie takie akcje. Wszystko ładnie pinknie, ja rozumiem, że jak analstazja bedzie dostawać po ryju to małysz w koncu dostanie bana, ale jak nie będzie to po uj nam taka kura (╯°□°)╯︵ ┻━┻
będziemy ją mieli a złote jajka bedzie kisiła