Aktywne Wpisy
Yuri_Yslin +813
Widzę na wykopie częste posty o budowie taniego domu, więc podpowiem Wam z doświadczenia, co robić, by nie skończyć z domem za 1,000,000 (albo 6000 zł/m^2 do deweloperskiego), a jednocześnie sensownym, z którego będziesz zadowolony:
1. Nie robisz żadnych indywidualnych projektów, nie bawisz się w beta testera czyjegoś pomysłu, kupujesz znany i sprawdzony projekt typu Arosa od Lipińskich i dopiero na niego, z wykorzystaniem sensownego konstruktora, nanosisz swoje poprawki, czyli dopasowujesz np. fundament
1. Nie robisz żadnych indywidualnych projektów, nie bawisz się w beta testera czyjegoś pomysłu, kupujesz znany i sprawdzony projekt typu Arosa od Lipińskich i dopiero na niego, z wykorzystaniem sensownego konstruktora, nanosisz swoje poprawki, czyli dopasowujesz np. fundament
Prośba o wykopefekt.
Dzisiaj, już po raz kolejny, użytkownik @monsterlog zaśmieca tagi #danielmagical i #patostreamy jakimś gównianym bezguściem muzycznym. Będąc w kolejce u lekarza przez przypadek odtworzyłem nowy gownobanger przy niesciszonym telefonie. Zostałem z przychodni natychmiastowo wyproszony, a moja kartę pacjenta zabrał ochroniarz do domu
Z tego co wiem to już kilku wykopków zgłaszało go za nieprawidłowe tagi, ale @Moderacja woli buszować w zbożu niż wziąść się za robotę. Z tego powodu proszę o zgłaszanie użytkownika @monsterlog.
To nie jest jedynie walka z nieprawidłowym tagowaniem. To jest walka z twórczością tak słabą, że nawet "Losing you" w wykonaniu Jan Terri przy tym to arcydzieło muzyki.
Nie poddawajmy się.
#danielmagical #patostreamy #muzyka
Komentarz usunięty przez moderatora
Ale ładne uśmieszki wklejasz do postów, mój lukrowany pączusiu.
:)
Komentarz usunięty przez autora
@Stulejarzysta: "a moja kartę pacjenta zabrał ochroniarz do domu" - hehe, dobre.