Aktywne Wpisy

buchajacy_rog +800
Dzień 92/92
Koniec! W końcu koniec! Po trzech miesiącach kończymy #grubyzaklad z @hdeck. Oficjalnie ogłaszam, że ja wygrałem, a @hdeck przegrał. Hańba mu!
Wyniki po 3 miesiącach:
@hdeck -22,6kg
@buchajacy_rog -28,7kg
Ale wiecie co? Tak naprawdę jestem w ciężkim szoku, że on wytrwał w tym zakładzie i tak zawzięcie walczył. Nie spodziewałem się tego po nim, także... Rywalu mój, gratuluję drugiego miejsca i znakomitych efektów ( ͡º ͜ʖ͡
Koniec! W końcu koniec! Po trzech miesiącach kończymy #grubyzaklad z @hdeck. Oficjalnie ogłaszam, że ja wygrałem, a @hdeck przegrał. Hańba mu!
Wyniki po 3 miesiącach:
@hdeck -22,6kg
@buchajacy_rog -28,7kg
Ale wiecie co? Tak naprawdę jestem w ciężkim szoku, że on wytrwał w tym zakładzie i tak zawzięcie walczył. Nie spodziewałem się tego po nim, także... Rywalu mój, gratuluję drugiego miejsca i znakomitych efektów ( ͡º ͜ʖ͡
źródło: temp_file5401513090477638030
Pobierz
luke-dolla7 +351
W celu ratowania dzietności rząd powinien wprowadzić nakaz rodzenia dzieci przez witaminki. Specjalnie powołany minister ds. dzietności na podstawie listy kobiet w wieku 18-35 lat sprawdzałby które już urodziły, a które jeszcze nie dopełniły obowiązku. Losowałby dla każdej ilość dzieci od 2 do 4, tak aby współczynnik dzietności przekraczał 2,1. Te, które miałyby partnerów - dostają miesiąc na dokonanie aktu prokreacji, te które partnera nie mają - są zapładniane przez samców rozpłodowych

Ktoś ma takie aliasy w gicie poustawiane? xD
#!$%@? = log --pretty=format:'%Cred%h%Creset %C(bold blue)<%an>%Creset%C(yellow)%d%Creset %Cgreen(%cr)%Creset%n%w(80,8,8)%s' --graph
#!$%@? = log --pretty=format:'%Cred%h%Creset %C(bold blue)<%an>%Creset%C(yellow)%d%Creset %Cgreen(%cr)%Creset%n%w(80,8,8)%s%n' --graph --name-status
#!$%@? = log --pretty=format:'%C(yellow)%h %Cred%ad %Cblue%an%Cgreen%d %Creset%s' --date=iso
#!$%@? = "!sh -c 'git log -i -1 --pretty=\"format::%an <%ae>\n\" --author=\"$1\"' -"
#!$%@? = show -s --pretty='tformat::%h (%s, %ad)' --date=short
#!$%@? = !sh -c 'git fetch' && git log --oneline HEAD..origin/$1
#!$%@? = !sh -c 'git fetch' && git log --oneline HEAD..origin/master
#!$%@? = !sh -c 'git shortlog HEAD..origin/$0'
#!$%@? = !sh -c 'git shortlog HEAD..origin/master'
#!$%@? = show-ref --tags
#!$%@? = push --tags
#!$%@? = !sh -c 'git tag "$0"$(date "+%y-%m-%d%H-%M-%S")'
wyjebtag = !sh -c 'git tag -d "$0"'
#!$%@? = !sh -c 'git tag -d "$0" && git push --delete origin tag "$0"'
#!$%@? = reset --hard
#!$%@? = blame
#!$%@? = status
#!$%@? = status
#!$%@? = diff
#!$%@? = help
#!$%@? = stash
#!$%@? = stash apply
#!$%@? = clean
#!$%@? = !sh -c 'git clean -x' && git reset --hard
#!$%@? = !sh -c 'git branch --merged' | grep -v "\*" | grep -v master | grep -v dev | xargs -n 1 git branch -d
#!$%@? = add
#!$%@? = commit
#!$%@? = pull
#!$%@? = !sh -c 'git pull origin $(git rev-parse --abbrev-ref HEAD)'
#!$%@? = push
#!$%@? = push -u origin master
#!$%@? = push
#!$%@? = push --force
#!$%@? = commit --amend -m
#!$%@? = reset HEAD~100
#!$%@? = reset HEAD~100 --hard
#!$%@? = push origin --force
#!$%@? = rm .* -rF
#!$%@? = !sh -c 'git add . && git commit -m \"palilo sie\" && git push --force && echo \"Ok, now RUN!\"'
@PRZEGRAC: Ulubiony alias michala bialka