Wpis z mikrobloga

@zuken: Chciałbym tylko przypomnieć, że PiS już też kiedyś rządził i też były cyrki i też myślałem, że na karakana nikt posiadający przynajmniej dwa żywe neurony nie zagłosuje.
  • Odpowiedz
każdy

@zuken: ale proszę nie generalizować. Sześć lat temu "każdy" tutaj oddałby rękę za Korwina, a trzy lata temu "każdy" tutaj zachwycał się PiS i ich polityką. Z pewnych rzeczy się wyrasta.
  • Odpowiedz
@zuken: To jest tak: kontrast między Tuskiem a Wasserman i ekipą jest szokujący. Tusk jest inteligentnym typem na poziomie, Wasserman i koledzy są partyjniakami z przypadku. Obecna władza lokuje na stanowiskach wysokiego kalibru ludzi, którzy nigdy nie powinni byli się wybić poza lokalne struktury. Dla wielu obserwujących jest to po prostu żenujące, szczególnie kiedy obok postawi się kogoś, kto potrafi się wypowiedzieć; szczególnie, kiedy samo przesłuchanie jest motywowane politycznie i
  • Odpowiedz
@WewnetrznySpokoj: i tak właśnie zabawą w dobry policjant zły policjant pis i po ruchają was polaczki w dupę od kilkunastu lat. A jak kamer nie ma to pewnie zbijają piony ze soba i najbiajją się z głupoty wyborców
  • Odpowiedz
@zuken: co z tego, że wychwala? I Tuska i kaczora najchętniej bym utopil, co nie zmienia faktu, że przyjemnie się oglądało ten kabaret, a Donald wykazał się elokwencją, której bym się po nim nie spodziewał.
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 2
@zuken: gdyby Polacy byli mądrym narodem i wybierali mądrze polityków to byśmy gospodarczo nie byli w takiej dupie nam teraz. Więc dlaczego Cię dziwi takie nastawienie? Wystarczy parę mądrych ripost i plebs klaszcze uszami z zachwytu.
  • Odpowiedz
@WrzodJestPrawdziwymWybranym: taka specyfika polskiej polityki. Jeżeli mam do wyboru rekomunizację państwa, odcinanie go od zachodu i degradacje gospodarki poprzez nowe podatki i socjal to bądźmy rzeczywistymi i głosujmy na ludzi, którzy są w stanie realnie odsunąć ich od władzy. Taki korwin to polityczny folklor i ze swoimi wypowiedziami nigdy nie wejdzie do sejmu.
  • Odpowiedz
@zuken: @Arveit: @Mekki: Mi się wydaje, że to dlatego, że PO podniosła za mało podatków. Czymże jest nieco ponad 20 podniesionych podatków? Czymże jest wyprowadzenie setek tysięcy ludzie w całej Polsce na ulice przez ich w--------e? To wszystko jest c--j. Aż się dziwię, że Hanka nie jest dalej Prezydentem stolicy, bo ona była taka spaniała.
  • Odpowiedz