Aktywne Wpisy
SmugglerFan +104
ej, serio, jest w stanie ktos na to odpowiedziec?
jak to mozliwe ze ludzie chodza do spowiedzi przez paredziesiat lat? przeciez jesli postanawiali poprawe to tych grzechow powinni miec coraz mniej. po tylu latach juz nie powinni miec w ogole grzechow.
#bekazkatoli #religia #katolicyzm #spowiedz #pytanie #chrzescijanstwo
jak to mozliwe ze ludzie chodza do spowiedzi przez paredziesiat lat? przeciez jesli postanawiali poprawe to tych grzechow powinni miec coraz mniej. po tylu latach juz nie powinni miec w ogole grzechow.
#bekazkatoli #religia #katolicyzm #spowiedz #pytanie #chrzescijanstwo
thorgoth +93
Marianna Schreiber w wieku 22 (po lewo) i 32 lat. Aż się lewą nogą przeżegnałem.
Ja wiem że brzydko i nisko się wyglądu czepiać ale jak można w wieku 22 lat wyglądać jak baba cmentarna z wiedzmina, po czym dekadę później wygladac dwa razy mlodziej i lepiej? Ile to musiało pieniędzy kosztować?
#logikarozowychpaskow #ciekawostki
Ja wiem że brzydko i nisko się wyglądu czepiać ale jak można w wieku 22 lat wyglądać jak baba cmentarna z wiedzmina, po czym dekadę później wygladac dwa razy mlodziej i lepiej? Ile to musiało pieniędzy kosztować?
#logikarozowychpaskow #ciekawostki
https://www.przegladsportowy.pl/hokej/polska/hokeisci-rezygnuja-z-gry-w-reprezentacji-w-turnieju-eihc-w-gdansku/kh631wb
a więc pograne ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Kolejny raz zmienił się prezes i i kolejny raz nic się nie zmieniło. Stu kibiców obejrzy sto straconych bramek na stulecie odzyskania niepodległości.
Jakiś czas temu Sebuś Królikowski zrobił aferę bo jakiś były trener z klubu który nawet nie gra już w plh napisał na fejsbuniu "k---a" i zrobił się większy szum niż po historycznym zwycięstwie Tychów w CHL, więc w tym naszym polskim piekiełku wszyscy są siebie warci.
#hokej #polskahokejliga #phl
Ciekawe czy coś nowego powie na temat sytuacji w Związku? Chwałka spadł z rowerka, a g---o dalej nie posprzątane i nie zanosi się na jakąkolwiek poprawę sytuacji dyscypliny.