Wpis z mikrobloga

@intires98: ja mam jednego takiego kolege jest dobry z matmy wiec z fizyka tez sobie pewnie poradzi.

Tu jeden z jego filmikow na ktorym przystepnie tlumaczy calkowanie jeszcze powiem ze dzieki jego pomocy skonczylem studia na polibudzie takze polecam.
glaaki - @intires98: ja mam jednego takiego kolege jest dobry z matmy wiec z fizyka t...
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 2
@intires98: jeżeli to nie jest fake, to olej babkę. Tylko umysłowe ameby używają wielokrotnego znaku kończącego zdanie, przy czym '?!?!' to już kwalifikuje się na pluton egzekucyjny.
  • Odpowiedz
@glaaki: To ja całkę wytłumacze prościej. UWAGA TWKST NA KTÓRY MOŻNA PODRYWAĆ DZIEWCZYNY... #przegryw y nie czytają. Zacznijmy od tego: "choć wytłumaczę Ci całke". Zblizasz się do niej, szeptasz do ucha: wyobraź sobie że jesteś funkcją. Następnię powoli i czule zdjemujesz ubranie jedno po drugim, aż wszystkie ubrania wyląduja na podłodze, najepiej tak żeby było ich widać jak najwięcej. Jak już zostanie naga rozpalona Twoim czułym dotykiem. Mówisz
  • Odpowiedz
@Semargl: ja tez moge tłumaczyć fizykę ale pobieram sowite opłaty więc chyab masz lepszą konkurencyjnosc ode mnie ;) Innymi słowy Twój czynnik komparatywny to cena. ( ͜͡ʖ ͡€)
  • Odpowiedz
@quotta: ja na pierwszym roku umawiałem się z uczennicami ze ja ich uczę a one płaca w naturze i robią jedzonko. Potrafiłem tak przeżyć miesiąc praktycznie bez kupowania sobie jedziecie i ruchajac codziennie XD ale ogólnie to tez dlatego, ze mam dobre twarzowe i zajebista gratkę
  • Odpowiedz
@Semargl: gratkę ( ͡~ ͜ʖ ͡°) To ja algebre i p-o ze statystyką tłumaczyłam, ale nie bardzo miałam jak pobierać opałaty. Więc na moim kierunku nie tłumaczyłam nic bo nikt nie chciał za mnie robić rysunków na kreskę. W związku z tym zaczełam wymieniac umiejętności tylko studentami z budownictwa ;), którzy chętnie za mnie rysowali ;)
  • Odpowiedz