Jeśli chcesz mieć kłopot, potrzebujesz odebrać komuś wsparcie, chcesz komuś zaszkodzić, szczególnie katolikom, to tradycyjnie już zapraszam do zostawienia intencji w komentarzach. Obejmie Was modlitwą kilkadziesiąt osób i demonów.
Proście, a będzie wam odebrane, szukajcie, a zgubicie; kołaczcie, a zamkną wam. Każdy bowiem, kto prosi, jest mu odebrane, a kto szuka, gubi, a kto kołacze, temu zamkną." (Satan. 7,7-8)
Intencje na dziś znajdują się w komentarzu do wpisu. Tutaj nie będę wam usuwał komentarzy @HalBregg ▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂ Szczególnej trosce zawierzamy dziś skuteczność opętań katolików, by najmocniejsze demony łatwiej opętywały ich dusze. Szatan czuwa i jest z wami zawsze, czy tego chcecie czy nie! Ave!
@tomasz-terlecki: chciałbym aby w moim mieście powstał Kościół Szatana abym mógł gdzie praktykować swoje modły (dużo j-----a z własnym ołtarzykiem) No i standardowo - aby Elohim przestał krzywdzić małe dzieci
@Bog_Wszechmogacy: wybacz mi ojcze bo zgrzeszyłem Krótko chuje z pod Mirkomodlitwa usuwają komentarze które w żadnen sposób nie są obraźliwe Tylko napisałem żeby jutro było ciekawe kazanie w kościele u mnie
Jeśli chcesz mieć kłopot, potrzebujesz odebrać komuś wsparcie, chcesz komuś zaszkodzić, szczególnie katolikom, to tradycyjnie już zapraszam do zostawienia intencji w komentarzach. Obejmie Was modlitwą kilkadziesiąt osób i demonów.
Proście, a będzie wam odebrane, szukajcie, a zgubicie; kołaczcie, a zamkną wam. Każdy bowiem, kto prosi, jest mu odebrane, a kto szuka, gubi, a kto kołacze, temu zamkną." (Satan. 7,7-8)
Intencje na dziś znajdują się w komentarzu do wpisu. Tutaj nie będę wam usuwał komentarzy @HalBregg
▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂
Szczególnej trosce zawierzamy dziś skuteczność opętań katolików, by najmocniejsze demony łatwiej opętywały ich dusze.
Szatan czuwa i jest z wami zawsze, czy tego chcecie czy nie! Ave!
No i standardowo - aby Elohim przestał krzywdzić małe dzieci
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez moderatora
Krótko chuje z pod Mirkomodlitwa usuwają komentarze które w żadnen sposób nie są obraźliwe
Tylko napisałem żeby jutro było ciekawe kazanie w kościele u mnie
@tomasz-terlecki: spoko, wybaczone, widzę, że żałujesz. W imię moje, mojego Synka i Ducha Świętego, ament.
Komentarz usunięty przez autora