Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 2
@xaoc: ale beka jest skierowana do tych co nie szanuja pogladow innych, patokatolikow ktorzy ida sie wyspowiadac a potem wysmiewaja ludzi a takich ludzi jest mnostwo, nikt nie obraza babci ktora spokojnie sobie zyje i co niedziele idzie do kosciolka i nikomu nie wadzi
  • Odpowiedz
XDDD

@Brzytwa_Ockhama: zaheheszkował użytkownik, który zakopuje masowo niewygodne dla niego znaleziska (a czasami się nawet pomyli, pamiętamy Brzytwa ( ͡° ͜ʖ ͡°)), a w swoich wpisach manipuluje treściami i sam nie wie, co tak naprawdę linkuje. To ja już wolę rzetelną wiedzę bordera.
  • Odpowiedz
@Nidor: okham to przeciez top spierdon xD i te jego "powarzne wywody", na temat jakichs zakonnikow niby wynalazcow, albo innych koscielnych pedalstw xD taki człowiek do posmiania, daj mu zyc ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Brzytwa_Ockhama: trudno, zeby nie traktowac starych ksiag jako zrodlo historii lub historiografii, w tym zakresie w jakim opowiadaja o zdarzeniach, migracjach ludow czy kolejnych wladcach w sposob logiczny.
Problem jest inny - wierzysz i uznajesz za priorytetowe zasady, ktore wymyslili prymitywni ludzie, wierzacy w cuda i interwencje pana z chmurki, a co wiecej - probujesz te bzdury wciskac innym.

Tak btw - czemu podales tylko jedna ksiege? Inne nawet sam
  • Odpowiedz
@HiddenKorean: czyli celem jest coś dobrego? Szczerze wątpię :/ zasady religijne też skądś się wzięły. Cześć żeby kontrolować ludzi a część jako wiedza z innych pokoleń. Ja pomimo swojej orientacji nie mam o nic pretensji do kościoła. Chodź faktycznie kiedyś myślałem, że moje myśli są grzeszne. Z perspektywy czasu uważam, że samokontrola jest ważna i czystość też jest fajnym osiągnięciem. W mlodym wieku moze uchornic przed glupotami. Samo istnienie Boga
  • Odpowiedz