Rozwiążmy tą kwestię raz na zawsze. #netflix czy #showmax ? Netflix przebija ilością dostepnych filmów/seriali do obejrzenia ale z kolei showmax ma ciekawsze filmy ( niszowe Polskie nawet się zdarzają) ale minsuem jest ubogi zasób ( ͡°ʖ̯͡°) Mam oba ale z czegoś w ramach oszczędności przydałoby się zrezygnować. #kiciochpyta #seriale #pytanie
@Jedenastak: Jak biorąc pod uwagę jakość to Netflix. Jak biorąc pod uwagę cena/jakość (czyli de facto za darmoszkę) to Showmax.
Mam oba ale z czegoś w ramach oszczędności przydałoby się zrezygnować.
@Jedenastak: Przecież w żadnym cyrografu nie podpisujesz. Bierz na zmianę 2 miesiące w jednym, potem 2 miesiące w drugim. Obejrzysz to na co masz ochotę i jednocześnie w danym miesiącu zapłacisz tylko jednemu.
@Naxster: showmax jest jak wypożyczalnia video w latach 90. chodzi mi o asortyment. teraz jak nakupowali horrorów z lat 80, to nawet bardziej #gimbynieznajo
Netflix przebija ilością dostepnych filmów/seriali do obejrzenia ale z kolei showmax ma ciekawsze filmy ( niszowe Polskie nawet się zdarzają) ale minsuem jest ubogi zasób ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Mam oba ale z czegoś w ramach oszczędności przydałoby się zrezygnować.
#kiciochpyta #seriale #pytanie
@Przepiorek Za dużo dobrego i zaczynam gnić przed TV m.in ( ͡° ʖ̯ ͡°)
@Jedenastak: Przecież w żadnym cyrografu nie podpisujesz. Bierz na zmianę 2 miesiące w jednym, potem 2 miesiące w drugim. Obejrzysz to na co masz ochotę i jednocześnie w danym miesiącu zapłacisz tylko jednemu.
showmaxa maja ludzie chyba tylko dla polskich filmów, nie widzę innego sensu
chodzi mi o asortyment. teraz jak nakupowali horrorów z lat 80, to nawet bardziej
#gimbynieznajo