Nawiązując do wpisu: https://www.wykop.pl/wpis/36167151/co-sie-o------o-to-ja-nie-mam-pojecia-rozowa-rano-/. Jest decyzja! Oczywiście to nie wina sprzętu. Czas zakręcić Małyszem. W poniedziałek idę do Inspekcji Handlowej. Organizuje już niezależnego rzeczoznawce. Pani Maria też nie chce dostarczyć mi kopii ekspertyz wykonanych przez serwis jak i "oddelegowanego wykwalifikowanego pracownika firmy Szajzung". Przepraszam, że wszystkich wołam, więcej już nie będę. PS. Nie stawiajcie świeczek na pralkach XDDD
Idź do prawnika, zróbcie wezwanie do zapłaty, a później sprawę w sądzie o zapłatę za zniszczoną pralkę. Biegły sądowy oceni co było przyczyną pożaru. To teraz najlepsze wyjście.
@uzbek23: Ale co można na pralce gorącego zostawić z samego rana? Jedynie chyba jakąś prostownice, lokówkę @kenny_kabanie: żona używa tych urządzeń z rana? Jeśli na 100% jesteście pewni, że to samozapłon to nie popuszczaj, takie traktowanie klienta to często norma, póki nie pokażesz, że walczysz grają tak by sprawę załatwić na o-------l.
Może to nie była świeczka tylko meteoryt spadł na twoją pralkę i wchodząc w atmosferę po prostu zapalił się a gdy był już u ciebie w łazience to przy okazji podpalił pralkę.
Jest decyzja! Oczywiście to nie wina sprzętu. Czas zakręcić Małyszem. W poniedziałek idę do Inspekcji Handlowej. Organizuje już niezależnego rzeczoznawce. Pani Maria też nie chce dostarczyć mi kopii ekspertyz wykonanych przez serwis jak i "oddelegowanego wykwalifikowanego pracownika firmy Szajzung". Przepraszam, że wszystkich wołam, więcej już nie będę.
PS. Nie stawiajcie świeczek na pralkach XDDD
źródło: comment_LRNcSrOWdLvOHZmKNVTvnGJYlKN8fULg.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
@Rst00
@Sebciu ciekawa jest generalnie teza z tą świeczką, gdyż nie posiadam świeczek w domu ( ͡º ͜ʖ͡º)
Przeczytałem, że nie wolno stawiać takich przedmiotów jak zapalona świeca i papier toaletowy xD
@dsn1 Zaczynam od rzeczoznawcy. Na jego opinii mogę ruszać dalej
Upewnij się najpierw, czy różowy na pewno świeczek do kąpieli sobie nie położył ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@mateusza o 8 rano? ( ͡° ͜ʖ ͡°)