Aktywne Wpisy

wykop +6
Wykopowicze,
w związku z coraz bardziej restrykcyjnymi wymaganiami dotyczącymi emisji reklam, byliśmy zmuszeni wprowadzić zmiany w widoczności treści na stronie głównej - zmiany te będą dotyczyć jedynie użytkowników niezalogowanych.
Co zmieniamy?
1. Widoczność znalezisk, uznawanych za kontrowersyjne przez systemy reklamowe, będzie ograniczona na stronie głównej dla użytkowników
w związku z coraz bardziej restrykcyjnymi wymaganiami dotyczącymi emisji reklam, byliśmy zmuszeni wprowadzić zmiany w widoczności treści na stronie głównej - zmiany te będą dotyczyć jedynie użytkowników niezalogowanych.
Co zmieniamy?
1. Widoczność znalezisk, uznawanych za kontrowersyjne przez systemy reklamowe, będzie ograniczona na stronie głównej dla użytkowników

SzubiDubiDu +376
Fragging - zjawisko, które polega na tym, że żołnierze na froncie celowo zabijają innego żołnierza swojej strony. Zwykle dowódcę. Zjawisko nasiliło się podczas wojny w Wietnamie kiedy przez pobór trafiło wielu młodych mężczyzn niechętnych walczyć na drugim końcu świata. Poddawani stresowi i często mobbingowani przez przełożonych mieli problemy z psychiką. W takiej sytuacji żołnierze w nocy wrzucali granat (zwykle właśnie FRAG GRENADE, stąd nazwa fragging) do namiotu dowódcy. Chłop ginął, po granacie
źródło: f63fngv8brwb1
Pobierz

Dzisiaj ostatni dzień ( ͡° ͜ʖ ͡°)ノ⌐■-■
źródło: comment_CG9SfaGMx0D39CWRL75hYnDevJmZysFi.jpg
PobierzxD
@tt_2: Na to pytanie są dwie odpowiedzi - tak oraz nie.
Tak - gdy po prostu używasz go na co dzień typowo jako narzędzia, nie robiąc nic zbytnio skomplikowanego. Ja tak miałem teraz - uważam, że to co robiłem byłby w stanie robić każdy kto ma jakikolwiek zmysł programistyczny. Ot klikanie jak w każdym innym języku programowania używając podstawowych składni, bez wchodzenia w niuanse językowe. IMO nic trudnego