Wpis z mikrobloga

Od pewnego czasu u mnie w pracy pracuje nowa dziewczyna, strasznie mi sie podoba. Czesto na stołówce spotykamy sie na kawie i mówimy sobie cześć a ona tak ślicznie sie do mnie uśmiecha, niestety #stulejacontent here i nie wiem jak sie do tego zabrać.
Jutro ostatni dzień przed długim weekendem i zamierzam jej powiedzieć co do niej czuje, wierze że coś z tego bedzie, albo wóz albo przewóz mireczki, życzcie mi powodzenia!( ͡° ͜ʖ ͡°)
#podrywajzwykopem #logikarozowychpaskow #pdk #przegryw #logikarozowychpaskow #cringe #stulejacontent
  • 8
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@papaj_21_37 ale jak z niej jest taka szara myszka, no dobra znamy się 4 lata i jesteśmy tylko na cześć. Wymieniliśmy w sumie parę uśmiechów i tyle. I co w przypadku jak na tej kawie nie będzie się kleić?
  • Odpowiedz
@Rudyzzadupia: jeżeli żadne z Was nie będzie przejawiać chęci do mówienia, to nie dam Ci gotowej receptury na to ( ͡° ʖ̯ ͡°) na kawę idzie się, żeby pogadać i zobaczyć czy będzie chemia. Tyle i aż tyle. Czasem kończy się w łóżku, czasem kończy się spacerem a czasem któreś idzie do toalety i nie wraca ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz