Aktywne Wpisy

buchowo +274
#motoryzacja #polskiedrogi
Ostatnio jeżdżąc autem po Europie i wracając do Polski nasunęły mi się pewne wnioski:
- autostrady w Polsce w praktyce są drogami bez limitów prędkości, nie jeżdżę jakoś bardzo często, ale nigdy nie widziałem na nich drogówki, aut z wideorejestratorami, fotoradarów czy odcinkowych pomiarów prędkości (na całej A1 nic takiego nie ma)
- Polacy jeżdżą gorzej od Włochów a wydawało mi się to trudne do przeskoczenia
- w Austrii i
Ostatnio jeżdżąc autem po Europie i wracając do Polski nasunęły mi się pewne wnioski:
- autostrady w Polsce w praktyce są drogami bez limitów prędkości, nie jeżdżę jakoś bardzo często, ale nigdy nie widziałem na nich drogówki, aut z wideorejestratorami, fotoradarów czy odcinkowych pomiarów prędkości (na całej A1 nic takiego nie ma)
- Polacy jeżdżą gorzej od Włochów a wydawało mi się to trudne do przeskoczenia
- w Austrii i

SGTIHALIT +1710
1/x
Oskar Szafranowicz realizując strategie partii PiS zaszczuł ofiarę pedofila razem z innymi propagandzistami.
#codziennyszafran #polityka
Oskar Szafranowicz realizując strategie partii PiS zaszczuł ofiarę pedofila razem z innymi propagandzistami.
#codziennyszafran #polityka

Generalnie to jakiegoś ogromnego załamania nie widzę po nagłośnieniu akcji CBŚ.
Czy to zajęcie nie wpłynie na wartość DasCoina? Czy to nie będzie jakimś takim czekiem bez pokrycia albo nieudaną tzw. kreacją pieniądza? To można na poziomie obszczymura stworzyć walutę z jakimś tam pokryciem, zabrać pokrycie i te komputerowe cyferki nadal będą coś warte? Rozumiem, że być może na poziomie wielkich państw i banków, lewego złota w Forcie Knox czy tego typu blefów się da, tak daleko jak ręczy za to ktoś wpływowy, ale na poziomie paru pomniejszych cwaniaków? Być może nie do końca to zrozumiałem, zechciejcie mi to wyjaśnić.
@KawaJimmiego: Od dłuższego czasu juz jest to kryptowaluta. Skopiowali bitshares i użyli go, od tego czasu to jest krypto. W zasadzie to jedyna różnica miedzy tym a setkami innych scamów że maja dystrybucję mlm, całkowicie scentralizowana sieć, inny target (Janusze, Grażyny kompletnie nie znające krypto) i inny marketing.
Dlaczego niby DasCoin ma byc gorszy niż inne gówna których tu
@zbinior: Do czego?