Aktywne Wpisy
Spotkałem na #tinder laskę 13 lat młodszą (22 vs 35), rozmowa gadka szmatka trwa już godzinę, ona nic nie wspomina o moim wieku, luzik. Myślę, o co tu chodzi. Mówię że idę spać a ona na to - proszę porozmawiaj jeszcze ze mną, bo mam kryzys, depresję, dwubiegunowość. Z dalszej rozmowy rzeczywiście, problemy jak ch*j. Co chwila inny nastrój. Nierówno pod sufitem. I że jej sie podobam. Z twarzy bardzo
Teuvo +39
nikt się do tego produktu nie przyznaje ale podobno jest to ambrozja wyprodukowana przez browar głubczyce a browar głubczyce to miejsce w którym chyba nie uświadczy się niczego innego prócz tanich sikaczy
jedyne p--o z ich aktualnego portfolio które kojarzę to special - o ile w ogóle jest to to samo p--o o którym myślę bo w moich wspomnieniach to p--o wcale nie miało 7,2% a nazwę pisało się przez "j" (?) 🤔
browar
Najlepiej starożytność, średniowiecze, na pewno nie futurystyczne gierki.
Grałem w:
Age of Empires, Total War, Europa Universalis, Victoria, Heores of Might and Magic, Banished, Prison Architect, Realpolityks,
Zoo Tycon, Zeus Pan Olimpu, Disciples, Cezar, Hearts of Iron, Civilization. Jeszcze chyba wszystkie gierki o budowaniu miasta( ͡° ͜ʖ ͡°).
Praktycznie wszystkie części z wymienionych tytułów. Dodam, że słabo z grafiką. Laptop...
#gry #eu4 #kiciochpyta
Możesz podać niezbędne DLC do tej gry?
Grałem w podstawkę.