Aktywne Wpisy
rales +228
#ralesnatinderze <-- tag do obserwowania
EDYCJA 4
Dziewczyna nr 30 (spotkanie pierwsze i drugie)
Zgodnie z założeniami, obiecałem sobie, że tym razem podejdę bardziej jakościowo. Mniej dziewczyn przesuwałem w prawo, jeżeli w konwersacji widziałem, że druga strona odpisuje bez chęci czy zainteresowania, to nie ciągnąłem, tylko usuwałem parę lub przestawałem dalej pisać.
Nr 30 mieszka ok. 80 km ode mnie. Zesparowało nas przypadkiem, gdy przejeżdżałem obok jej miejscowości. Nie zaprosiłem jej na
EDYCJA 4
Dziewczyna nr 30 (spotkanie pierwsze i drugie)
Zgodnie z założeniami, obiecałem sobie, że tym razem podejdę bardziej jakościowo. Mniej dziewczyn przesuwałem w prawo, jeżeli w konwersacji widziałem, że druga strona odpisuje bez chęci czy zainteresowania, to nie ciągnąłem, tylko usuwałem parę lub przestawałem dalej pisać.
Nr 30 mieszka ok. 80 km ode mnie. Zesparowało nas przypadkiem, gdy przejeżdżałem obok jej miejscowości. Nie zaprosiłem jej na
Kryspin013 +165
Kiedy twoją jedyną cechą osobowości jest błona dziewicza...
#najka #bekazprawakow #neuropa #heheszki #bekazkatoli
#najka #bekazprawakow #neuropa #heheszki #bekazkatoli
Powiedzcie mi, czy ja jestem jakis dziwny.
Spotykam sie z dziewczyna okolo miesiąca. Ona ładna, miła, wygadana, chyba troche zakompleksiona. Codziennie cale dnie ze soba piszemy. Calowalismy sie, przytulalismy. Ostatnio bylem u niej i zostalem na noc. Spalismy ze soba w lozku ale nie uprawialismy seksu. Ona zaczela strasznie panikowac kiedy chcialem ją podotykac ( ͡° ͜ʖ ͡°) Powiedziala ze od 4 lat jest sama, odzwyczaila sie od dotyku. Powiedzialem ze ok, jasne ale sam nie wiem co o tym myslec. Fajnie bylo sie z nia spotykac ale teraz sie czuje jakby to za szybko robilo sie powazne. Bo po co po takim czasie takie wyznanie? Ja nie wiem czy chce z nia zwiazku a ona chyba naprawde sie angazuje.
#zwiazki #logikarozowychpaskow
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: sokytsinolop
Dodatek wspierany przez: Wyjazdy dla maturzystów
@AnonimoweMirkoWyznania: ja bym uciekał
Komentarz usunięty przez autora
@AnonimoweMirkoWyznania: masturbujcie się dziewczyny, bo to jest smutne
Zaakceptował: sokytsinolop}
Zaakceptował: sokytsinolop}
Zaakceptował: marcel_pijak}
Zaakceptował: Zkropkao_Na}
@AnonimoweMirkoWyznania:
chwila, chwila, ale
Zaakceptował: kwasnydeszcz}
Ile osob tu liczy ze znajdzie kogos kto go zrpzumie itd ale sami nigdy nie umie tego samego zrobic
ale serio, #!$%@? z was śledczy, skoro nie zapaliła wam się lampka na takim błędzie logicznym. Zarzutka oczywista, ale wy dalej ciągniecie swoje wywody, gdy wystarczy skwitować tost OPa jednym "marna zarzutka"