Aktywne Wpisy
damianooo8 +89
adi0 +752
Info ze sztabu kryzysowego:
Gość, który wczoraj ukradł dwie pompy odprowadzające wodę z zalanej piwnicy, został dzisiaj błyskawicznie osądzony i skazany na 8 miesięcy bezwzględnego więzienia - bez możliwości wcześniejszego wyjścia.
#powodz #wroclaw #kryminalne #sadowewyroki #zlodzieje #policja #polska
Gość, który wczoraj ukradł dwie pompy odprowadzające wodę z zalanej piwnicy, został dzisiaj błyskawicznie osądzony i skazany na 8 miesięcy bezwzględnego więzienia - bez możliwości wcześniejszego wyjścia.
#powodz #wroclaw #kryminalne #sadowewyroki #zlodzieje #policja #polska
Zgłoszenie nr 344 z dnia 2018-10-27 01:09:18
Imię: Łukasz
Miejscowość: Poznań
Kim jestem?
Jestem zwykłym szaraczkiem, który sobie żyje i nikomu nie szkodzi. Umysł raczej ścisły, ale lubię książki, głównie historyczne, biograficzne, kryminały.
Wygląd
188cm i 90kg wagi więc raczej jestem chudzielcem. Niebieskie oczy i ciemne blond włosy. Nie co lubię swojego nosa, ale ponoć jest spoko ( dla mnie za szeroki) i rzekomo mam ładne rzęsy :D
Zainteresowania
Sport praktycznie wszelkiego rodzaju, muzyka i film, książka, może być nawet rower, spędzanie czasu z fajnymi ludźmi, historia bardzo lubię Czyli klasyk.
Czego oczekuję?
Żebyś była niższa ode mnie, potrafiła się z siebie śmiać, czuła sarkazm, i żebyś nie była koscista. Możesz być wygadana
Jak wyobrażam sobie idealny dzień z drugą połówką?
Na mieście lub w domu
Stosunek do ślubów, dzieci, używek.
Ślub chyba tylko po to by mieć prawo do informacji w szpitalu lub do spadku. Dzieci raczej nie, ale nie wykluczam. Lubię p--o, nie pale, nie biorę narkotyków, zdarzy się raz na rok zapalić zioło.
Trochę nieśmiały na poczatku znajomości, boję się gadać głupoty. Potrzebuje minimalnie wiecej czasu by luźno gadać. Mankut z bardzo fajnym nazwiskiem
Kliknij tutaj jeśli zainteresowało Cię to ogłoszenie
Kliknij tutaj jeśli chcesz umieścić własne ogłoszenie
Kliknij tutaj jeśli chcesz przejrzeć listę wszystkich uczestników
#
mirabelkaszukamirka < tag z ogłoszeniami kobiet#mirekszukamirabelki < tag z ogłoszeniami mężczyzn
#mirekszukazonypoznan < tag z ogłoszeniami tego miasta
#mirekszukazony
Komentarz usunięty przez autora