Aktywne Wpisy
Wrrronika +18
Kiedyś byłam w stanie pisać z ludźmi przez 6-7 godzin dziennie.
Na przerwach, po szkole, w trakcie odrabiania lekcji, a potem jeszcze przed snem rozmawiać przez kilka godzin, przez telefon.
Teraz mam problem nawet by odpisać swoim przyjaciołom.
Nie wiem z czego to wynika, ale chciałabym by wróciła mi energia i chęć do rozmów, bo zawsze to lubiłam. Głównie przez ciekawość do świata. Rozmowy z ludźmi pozwolily mi wyjsc z cynizmu i zrozumiec, ze
Na przerwach, po szkole, w trakcie odrabiania lekcji, a potem jeszcze przed snem rozmawiać przez kilka godzin, przez telefon.
Teraz mam problem nawet by odpisać swoim przyjaciołom.
Nie wiem z czego to wynika, ale chciałabym by wróciła mi energia i chęć do rozmów, bo zawsze to lubiłam. Głównie przez ciekawość do świata. Rozmowy z ludźmi pozwolily mi wyjsc z cynizmu i zrozumiec, ze
wfyokyga +23
Giga dziura, nie wiem czy legit bo się mnie nie chce tego sprawdzać
Nie chcesz widzieć sąsiada co wiecznie truje o swoim passacie - OK, masz prawo
Nie chcesz widzieć księdza po kolędzie - OK, masz prawo
Nie chcesz dziecka posyłać na dodtkowe zajęcia sportowe - OK, masz prawo
Nie chcesz spotkań z LGBT w szkole - HOMOFOBIA!!!!!!!
#bekazlewactwa #lgbt #heheszki #takaprawda #hipokryzja
@kamien23: skoro mozna kilka godzin w tygodniu przetrzymywac dzieci w szkole trujac dupe o chlopie z bliskiego wschodu zrodzonego z dziewicy ktory dal sie przybic do kija za moje grzechy zamiast dac im pojsc do domu i odpoczac to jaki problem widzisz w tym zeby pokazac ludziom ze nie trzeba i nie powinno sie wstydzic tego kim sie jest?
Bo widzisz,
@Hasz5g: ktoś twoje dziecko tak przetrzymuje? zgłoś to na policję
@Hasz5g: u was biją murzynów to my też możemy ( ͡°
@TwojStaryToKorniszon: poważnie
uważasz że nietolerancja zawsze jest lamaniem prawa?
proszę o jakieś dowody, badania naukowe
zawsze sobie wycieracie gębę nauką
to zapraszam - jak to w znanym memie "change my mind"
@Mikka: piękne podsumowanie waszej logiki. Jesli nie jestes z nami to jesteś przeciw nam ( ͡° ͜ʖ ͡°)
A nie przyszło ci nigdy do głowy, że mogą istnieć osoby, które nie chcą spotkań LGBT ale nie nienawidzą/boją się gejów?
Ja nie lubię mody. Dziwaczne stroje, napuszeni
@Mikka: przepraszam, zapomniałem że lewica ma problemy z czytaniem ( ͡° ͜ʖ ͡°) Skopiuje jeszcze raz, może tym razem się uda.
UWAGA - TUTAJ ZACZYNA SIĘ PRZYKŁAD
@Mikka: dobranoc
@kamien23: Kek, przecież szkoły same zgłaszały uczestnictwo, też powinieneś przejść się do najbliższej licbazy za rok, która bierze udział, przyda Ci się, miłego ᕙ(✿ ͟ʖ✿)ᕗ
@pokokoko1: I konsultowaly to z rodzicami? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@pokokoko1: czyli będzie ok, jak urządzą posiadówki z Marianem Kowalskim. Żaden homo płatek śniegu nie będzie płakał? ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)