Wpis z mikrobloga

Nie chcesz widzieć natrętnych świadków jechowy - OK, masz prawo
Nie chcesz widzieć sąsiada co wiecznie truje o swoim passacie - OK, masz prawo
Nie chcesz widzieć księdza po kolędzie - OK, masz prawo
Nie chcesz dziecka posyłać na dodtkowe zajęcia sportowe - OK, masz prawo
Nie chcesz spotkań z LGBT w szkole - HOMOFOBIA!!!!!!!
#bekazlewactwa #lgbt #heheszki #takaprawda #hipokryzja
k.....3 - Nie chcesz widzieć natrętnych świadków jechowy - OK, masz prawo
Nie chcesz...

źródło: comment_b2JfAVY57Fe1Ajdy5vIpvAln6pwN8zq2.jpg

Pobierz
  • 60
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@kamien23: Sorki, ale twoja analogia jest tak głupia że naprawdę można nie wiedzieć o co ci do końca chodzi xD. Chyba nie rozumiesz jednej prostej rzeczy. Tolerancja do osób homoseksualnych to nie jest żadne zainteresowanie. To nie są zajęcia typu "patrzcie jakie fajne z nas geje" albo promocja organizacji LGBT, tylko zwykły wykład o tolerancji, do której mają prawo osoby innej orientacji czy ci się to podoba czy nie. Widzę
  • Odpowiedz
No i do tych, którzy odkrywają, że jednak czują pociąg do kolegi zamiat do koleżanki i to nie jest choroba, nie muszą się leczyć, nie pójdą do piekłą,

@pokokoko1: I proszę bardzo. Nikt nie broni. Poza szkołą, za własne pieniądze.
  • Odpowiedz
@Mikka: Bzdury. Brzydzi mnie ta wasza nowomowa. Jaka tolerancja? Według języka słownika polskiego:

tolerancja - poszanowanie poglądów, zachowań i wyglądu innych ludzi
akceptacja - zgoda na coś, uznanie czegoś za dobre, prawidłowe; aprobata;

To nie żaden wykład o tolerancji, ale propagandowe pranie mózgu mające wmówić młodzieży, że wybranych odmieńców seksualnych muszą
  • Odpowiedz
porównanie osób lgbt do złodziei, no ale na wykopie nie ma homofobii

@spere: A gdzie tam widzisz porównanie? Może okulary załóż. To jest chłopie analogia do grup które nie są tolerowane. Jak ktoś coś ukradnie i odpokutuje to ma czyste konto ale ludzie nadal na niego patrzą jak na złodzieja. Może jakieś warsztaty machnij? Co z koprofilią np? Bo to tez włażenie do łóżka a ludzie nie tolerują?
  • Odpowiedz
@spere: A niby po co mam zamieniać? Dlaczego pomijasz te grupy społeczne - jesteś wobec nich nietolerancyjny? Kiedy walka o prawa nekrofilów bo mogli by zgody na stosunki otrzymywać za życia.
  • Odpowiedz
@ediz4: no to w drugą stronę, zamień złodziei i koprofilów na bardziej drastyczne, morderców i nazistów, i sugeruj robienie z nimi prelekcji, i dalej udawaj że nie porównujesz osób lgbt do nich
  • Odpowiedz
@spere: Prawo Godwina? Ale po kiego grzyba mam zamieniać. Wstawiłem konkretnych nie bez powodu a Ty się chcesz bawić w jakieś zamiany bo nie jesteś w stanie odpowiedzieć. Pytam o konkretne głupy społeczne.
  • Odpowiedz
@spere: Widzę że masz jakieś zacięcie w programie więc dam Ci spokój - odpowiedzi i tak nie dostanę. Może przemyśl wszystko na spokojnie bo kiego grzyba pakować dzieciom do głów jakie kto ma preferencje w łóżku.
Ale bekowe to - nie zgadzasz się ich propagandą to typ dojdzie aż do nazistów żeby Cię zdyskredytować - xD. Nie powiem żeby to mnie nie zdziwiło.
  • Odpowiedz
@ediz4: ja widzę że to ty masz zacięcie w programie więc dam ci spokój - osoba nietolerancyjna usiłuje tak manipulować aby wmówić że to ten ktoś niby jest nietolerancyjny, stały motyw
  • Odpowiedz
Najgorzej jak się dzieci czegoś dowiedzą o otaczającym ich świecie.

@M0nty: Najgorzej jak się dzieci czegoś dowiedzą o otaczającym ich świecie z ust ludzi, którzy mają wizję świata, w której są najbardziej prześladowaną społecznością a każda najmniejsza ich krytyka to HOMOFOBIA

W ogóle piekny argument. Jeśli nie chcesz kontaktu dziecka z płaskoziemcami, to po prostu zabraniasz dziecku dowiedzieć się czegoś o otaczającym świecie xddddddddd
  • Odpowiedz
@M0nty: dziękuję, ale nie jestem gejem i nie czuje się przez wszystkich dyskryminowany do tego stopnia abym musiał iść do lekarza. Ale koledzy z lgbt mogą skorzystać ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz