Aktywne Wpisy
Wrrronika +18
Kiedyś byłam w stanie pisać z ludźmi przez 6-7 godzin dziennie.
Na przerwach, po szkole, w trakcie odrabiania lekcji, a potem jeszcze przed snem rozmawiać przez kilka godzin, przez telefon.
Teraz mam problem nawet by odpisać swoim przyjaciołom.
Nie wiem z czego to wynika, ale chciałabym by wróciła mi energia i chęć do rozmów, bo zawsze to lubiłam. Głównie przez ciekawość do świata. Rozmowy z ludźmi pozwolily mi wyjsc z cynizmu i zrozumiec, ze
Na przerwach, po szkole, w trakcie odrabiania lekcji, a potem jeszcze przed snem rozmawiać przez kilka godzin, przez telefon.
Teraz mam problem nawet by odpisać swoim przyjaciołom.
Nie wiem z czego to wynika, ale chciałabym by wróciła mi energia i chęć do rozmów, bo zawsze to lubiłam. Głównie przez ciekawość do świata. Rozmowy z ludźmi pozwolily mi wyjsc z cynizmu i zrozumiec, ze
wfyokyga +23
Giga dziura, nie wiem czy legit bo się mnie nie chce tego sprawdzać
Nie chcesz widzieć sąsiada co wiecznie truje o swoim passacie - OK, masz prawo
Nie chcesz widzieć księdza po kolędzie - OK, masz prawo
Nie chcesz dziecka posyłać na dodtkowe zajęcia sportowe - OK, masz prawo
Nie chcesz spotkań z LGBT w szkole - HOMOFOBIA!!!!!!!
#bekazlewactwa #lgbt #heheszki #takaprawda #hipokryzja
@Mikka:
-Mają prawo
-czy ci się podoba czy nie
Xddddddd
@pokokoko1: I proszę bardzo. Nikt nie broni. Poza szkołą, za własne pieniądze.
tolerancja - poszanowanie poglądów, zachowań i wyglądu innych ludzi
akceptacja - zgoda na coś, uznanie czegoś za dobre, prawidłowe; aprobata;
To nie żaden wykład o tolerancji, ale propagandowe pranie mózgu mające wmówić młodzieży, że wybranych odmieńców seksualnych muszą
@spere: A gdzie tam widzisz porównanie? Może okulary załóż. To jest chłopie analogia do grup które nie są tolerowane. Jak ktoś coś ukradnie i odpokutuje to ma czyste konto ale ludzie nadal na niego patrzą jak na złodzieja. Może jakieś warsztaty machnij? Co z koprofilią np? Bo to tez włażenie do łóżka a ludzie nie tolerują?
@ediz4: więc zamień złodziei i koprofilów na żydów i czarnoskórych
@ediz4: c--j z prawem godwina
zamień złodziei i koprofilów na morderców i stalinistów
@ediz4:
Ale bekowe to - nie zgadzasz się ich propagandą to typ dojdzie aż do nazistów żeby Cię zdyskredytować - xD. Nie powiem żeby to mnie nie zdziwiło.
@M0nty: Najgorzej jak się dzieci czegoś dowiedzą o otaczającym ich świecie z ust ludzi, którzy mają wizję świata, w której są najbardziej prześladowaną społecznością a każda najmniejsza ich krytyka to HOMOFOBIA
W ogóle piekny argument. Jeśli nie chcesz kontaktu dziecka z płaskoziemcami, to po prostu zabraniasz dziecku dowiedzieć się czegoś o otaczającym świecie xddddddddd
@M0nty: mnie? Przecież nie jestem gejem. To oni są prześladowani i to oni potrzebują spotkań nie ja xddddd