Aktywne Wpisy
mirko_anonim +7
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Jak zachować się i potraktować ultimatum dziewczyny "albo zaręczyny, rezerwacja sali weselnej i zaliczka na wesele do końca roku albo się rozstajemy"? Oboje jesteśmy lvl 32, razem od 4 lat. Mieszkamy wspólnie od 3 lat. Od roku ona mnie ciśnie na dziecko, aby scementować nasz związek, ale ostatnio dołożyła kolejne warunki, o których wyżej napisałem. Ona uważa, że dzięki temu wejdziemy na nowy poziom związku, uratujemy go -
Jak zachować się i potraktować ultimatum dziewczyny "albo zaręczyny, rezerwacja sali weselnej i zaliczka na wesele do końca roku albo się rozstajemy"? Oboje jesteśmy lvl 32, razem od 4 lat. Mieszkamy wspólnie od 3 lat. Od roku ona mnie ciśnie na dziecko, aby scementować nasz związek, ale ostatnio dołożyła kolejne warunki, o których wyżej napisałem. Ona uważa, że dzięki temu wejdziemy na nowy poziom związku, uratujemy go -
TakiSeLogin +587
A wsrod dzieciaków dalej "pedał" będzie najgorszym wyzwiskiem.
#teczowypiatek #lgbt
Komentarz usunięty przez autora
@anaisse: Takie zajęcia sensu nie mają. Dzieci które dokuczają gejom mogą, równie dobrze dokuczać dzieciom które noszą
Niech sobie będą homoseksualistami, ale bez takiego parcia na pokazywanie tego wszystkim i wymaganie, że zacznie się każdemu podobać i będzie chciał na to patrzeć. Ja jak widziałbym całujących się chłopaków to bym po prostu zniesmaczony odwrócił się w drugą stronę, ale nie chodzi mi o to by to zobaczyli i zrobiło się im przykro,
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez moderatora
@anaisse A powinni uczyć dzieci w szkołach że najgorszym wyzwiskiem jest "lewak". Bo orientacji się nie wybiera, za to bycie lewakiem to kwestia wyboru (✌ ゚ ∀ ゚)☞
Bo odkąd miałem (dosłownie) kilka latek, czułem pociąg do jednej płci, kochałem się w nauczycielkach itd. Do głowy mi nie przyszło się zastanawiać, bo to było zupełnie oczywiste. To ciekawe co piszesz z punktu widzenia "homoseksualizm to nie choroba".
Może się okazać ze jak przychodzą hormony, które sprawiają zaczynać czuc seksualny pociąg do innych ludzi to zacznie Cię pociągać kto inny - czy to inny typ kobiety czy w ogóle