Wpis z mikrobloga

Czekajcie, czyli nauczyciele chcieli zorganizować w swoich szkołach dobrowolne zajęcia na temat tolerancji do osób o innej orientacji niż heteroseksulna, a rodziców to tak ubodło że zgłosili do ministerstwa (które zakazało)? Ale jak w szkołach organizowane są zajęcia o szkodliwości narkotyków czy inne rekolekcje to już jest ok? ()
A wsrod dzieciaków dalej "pedał" będzie najgorszym wyzwiskiem.

#teczowypiatek #lgbt
  • 89
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Czekajcie, czyli nauczyciele chcieli zorganizować w swoich szkołach dobrowolne zajęcia na temat tolerancji do osób o innej orientacji niż heteroseksulna, a rodziców to tak ubodło że zgłosili do ministerstwa (które zakazało)? Ale jak w szkołach organizowane są zajęcia o szkodliwości narkotyków czy inne rekolekcje to już jest ok? ()

@anaisse: Takie zajęcia sensu nie mają. Dzieci które dokuczają gejom mogą, równie dobrze dokuczać dzieciom które noszą
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@anaisse: a dlaczego nie mieli prawa tego zrobić ? Kłóci się to z ich ideologia, nie chcą tak wychowywać dziecka to sobie protestują.
  • Odpowiedz
Skoro rodzice dzieci nie życzą sobie to ma nie być i tyle. Skoro życzą sobie lekcji o szkodliwości narkotyków albo wizyty katabasa to można. W czym ty widzisz problem??? Jest demokracja i jeśli większość sobie czegoś nie życzy to tak jest.
  • Odpowiedz
@anaisse: gdzieś w środku miałem nadzieje, że to nie przejdzie i jednak nie przeszło, uff.
Niech sobie będą homoseksualistami, ale bez takiego parcia na pokazywanie tego wszystkim i wymaganie, że zacznie się każdemu podobać i będzie chciał na to patrzeć. Ja jak widziałbym całujących się chłopaków to bym po prostu zniesmaczony odwrócił się w drugą stronę, ale nie chodzi mi o to by to zobaczyli i zrobiło się im przykro,
  • Odpowiedz
A wsrod dzieciaków dalej "pedał" będzie najgorszym wyzwiskiem.

@anaisse A powinni uczyć dzieci w szkołach że najgorszym wyzwiskiem jest "lewak". Bo orientacji się nie wybiera, za to bycie lewakiem to kwestia wyboru ( )
  • Odpowiedz
@powiedz:

Bo odkąd miałem (dosłownie) kilka latek, czułem pociąg do jednej płci, kochałem się w nauczycielkach itd. Do głowy mi nie przyszło się zastanawiać, bo to było zupełnie oczywiste. To ciekawe co piszesz z punktu widzenia "homoseksualizm to nie choroba".
  • Odpowiedz
@PiPiPingu: we wczesnym wieku dziecko często się nie kocha w chłopakach na serio, czując coś naprawdę tylko dlatego, ze tak je nauczyła kultura - filmy, opowieści starszych koleżanek, rodzina. I tak się mozna nibykochac w tych kolegach/koleżankach bez pomyslunku.
Może się okazać ze jak przychodzą hormony, które sprawiają zaczynać czuc seksualny pociąg do innych ludzi to zacznie Cię pociągać kto inny - czy to inny typ kobiety czy w ogóle
  • Odpowiedz