Witam serdecznie :) Otóż dawno dawno temu gdy jeszcze byłem prawdopodobnie gimbusem czytałem pewną pastę. Była mega smutna. Zaczęła się tak że autor był dzieckiem i spotkał jakąś dziewczynę w jakimś miejscu kanciapie w szkole czy coś nie pamiętam dokładnie. Zaczęli się później przyjaźnić. Nie wiem co się działo później ale na końcu ten chłopak się z nią chyba pokłócił lub z jakimś dilerem i ten diler strzelił z broni i zabił tę dziewczynę. Wiem, że bardzo mało informacji ale czytałem to kilka lat temu i już nie pamiętam. Wiem, że czytałem ją na uczuciopedii na fb, przynajmniej tak mi się wydaje. #pasta #uczucio #stara
Są jakieś ładne określenie na żeńskie gonady? #!$%@? brzmi obscenicznie i nie przechodzi mi to przez gardło. Może zacznę mówić Wulgata. Trochę lepiej #seks #zwiazki
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Otóż dawno dawno temu gdy jeszcze byłem prawdopodobnie gimbusem czytałem pewną pastę. Była mega smutna. Zaczęła się tak że autor był dzieckiem i spotkał jakąś dziewczynę w jakimś miejscu kanciapie w szkole czy coś nie pamiętam dokładnie. Zaczęli się później przyjaźnić. Nie wiem co się działo później ale na końcu ten chłopak się z nią chyba pokłócił lub z jakimś dilerem i ten diler strzelił z broni i zabił tę dziewczynę. Wiem, że bardzo mało informacji ale czytałem to kilka lat temu i już nie pamiętam. Wiem, że czytałem ją na uczuciopedii na fb, przynajmniej tak mi się wydaje.
#pasta #uczucio #stara