Wpis z mikrobloga

#anonimowemirkowyznania
elo #przegryw (y) jestem chadem, więc pierwszy raz jestem w takiej sytuacji, dajcie poradę
dostałem kosza, c'nie?

ostatni sms:
"Po prostu jeszcze nie jestem gotowa, mam za sobą ciężki okres i teraz dopiero zaczynam skupiać się na swoich potrzebach i uczuciach, tym bardziej nie chce Ciebie wprowadzać w moje życie teraz, mimo, że bardzo Cię polubiłam, a może właśnie dlatego, że Cię polubiłam... Nie chcę się zagłębiać w moją sytuację, ale chcę być uczciwa wobec Ciebie i na razie wycofać się, póki jeszcze nie weszliśmy w to głębiej. Naprawdę bardzo, bardzo miło spędziłam z Tobą czas:)"

Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: kwasnydeszcz
Dodatek wspierany przez: Wyjazdy dla maturzystów
  • 19
  • Odpowiedz
@taktoto: jest szansa, jak zacznie dzialac zupelnie inaczej niz do tej pory. Jesli dostal takiego smska, to znaczy ze gdzies tam sie prosil i nie jest chadem, tylko pipka.
  • Odpowiedz
dopiero zaczynam skupiać się na swoich potrzebach i uczuciach, tym bardziej nie chce Ciebie wprowadzać w moje życie teraz

@AnonimoweMirkoWyznania: O kurczaki, tekst jak wyjęty z kiepskiego serialu dla nastolatek :D Chłopie, nie masz czego żałować, pij kompot!

Albo czekaj, weź jej odpisz jakiś podobny bełkot:
"Rzeczywiście, wszystko stało się tak szybko... Może za szybko? Życie gna do przodu a my wraz z nim biegniemy przed siebie i w tym
  • Odpowiedz
@AnonimoweMirkoWyznania: odpisz jej :ok"
zaraz dostaniesz dwa miliony smsów "ale jak to? tyle masz mi do powiedzenia?tyle dla ciebie znaczyłam?" i się zacznie( ͡° ͜ʖ ͡°)
A tak poważnie - wyraźny sygnał - nie ładuj się w to.
  • Odpowiedz