Aktywne Wpisy
precz_z_komunia +790
Mam lvl 40+ więc dla większości z Was jestem już staruszkiem. Obserwuję i pasjonuję się polityką od 25 lat. Chciałem Wam opowiedzieć trochę o tych wyborach w których właśnie braliśmy udział, o tym jak się pomyliłem co do młodych i podziękować Wam - stanęliście po stronie Polski, demokracji i Waszej przyszłości. Ale po kolei.
Te wybory były najważniejszymi, w mojej opinii, ważniejszymi wyborami niż te z 1989 roku. To były wybory o
Te wybory były najważniejszymi, w mojej opinii, ważniejszymi wyborami niż te z 1989 roku. To były wybory o
Właśnie czytam komcie pod nowym filmem Gonciarza w którym się tłumaczy. A tam się dowiaduję, że 29 latka nadal jest nieświadomym dzieckiem który ma nierozwinięty mózg XD
#gonciarz #grooming #bekazrozowychpaskow #logikarozowychpaskow #blackpill
#gonciarz #grooming #bekazrozowychpaskow #logikarozowychpaskow #blackpill
Komentarz usunięty przez autora
Jakiś dzban który użył tego jako wazeliny
Kiedyś się już pytali społeczeństwa czy zmienić nazwę ale, że odpowiedź była na nie to teraz się nie pytali..
Gdybym był turysta to bym pewnie #!$%@? dostał z tymi teatrami ale turyści pewnie jeżdżą uberem więc who cares
Dupka pocałowana, ktoś dostanie premie
@janpaczulski: @mr_hammerer: @Czerwony_Krokodyl:
15 idąc chyba przez galerie i kupując obwazanka
To było mega logiczne
Wschód zachód tunel i główny
Ci co jechali na dworzec wysiadali na dworcu głównym, ci co teraz jadą na dworzec wysiadaja na teatrze, nic się nie zmieniło oprócz zmiany nazwy, bo turyści dalej sa kierowani na ten sam przystanek i dalej muszą przejść tą samą drogę
@janpaczulski: i tak i nie, bo większość turystów wpisuje sobie w szukajki dworzec główny i teraz będą na jakdojade i w przyszłości na googlach kierowani na któryś z 3 przystanków z nazwą dworzec
A patrzyliście co pokazuje jakdojade po wpisaniu dworzec główny? Chyba nie skoro twierdzicie, że zmiana ma plus
@sejko: rozumiem że Ty jesteś w Krakowie turystą
No ale to podobno dla nich ta zmiana jest żeby było im łatwiej.
@Andczej: Ale przecież każdy z tych przystanków jest dla innego kierunku, z którego jedziesz!
Jak jedziesz od strony zachodniej to nie ma innej opcji, jak wysiąść właśnie na tym przystanku z nazwą "teatr"...