@Liwiia ciekawi mnie skad ta manifestia poglądów pro rozrodczych koleżanko. Moze jeszcze o tym nie wiesz wiec rob szybko test i przypomnij sobie imie tego dyskotekowego księcia :)))
Ludzie, którzy nie lubią dzieci, zwykle mają nierówno pod kopułą.. @Liwiaa Taka nagła manifestacja poglądów poglądów jest równie głupia, co wysrywy spod tagu #antynatalizm .
Taka jest prawda, ludzie kierują się własnym egoizmem chęcią posiadania nie patrząc jakie przez co będzie musiał przejść człowiek którego tu sprowadza, a wesoło nie jest..
@czlowiek_guwno: to po co jeszcze w ogóle żyjesz, kierując się twoją logiką? @RandomowyMirek: ja tu nic o posiadaniu dzieci nie napisałam, więc nie porownuj tego z #antynatalizm
#oswiadczenie #niepopularnaopinia #dzieci
Moze jeszcze o tym nie wiesz wiec rob szybko test i przypomnij sobie imie tego dyskotekowego księcia :)))
Nie atakuj ludzi ktorzy nie chca miec dzieci p*lko
Już poprawiłam, nie dziękuj
A no i zrób mature wkoncu, bo ja pisalam ze ludzie, którzy nie lubia dzieci, a nie którzy ich nie mają
@Liwiaa
Taka nagła manifestacja poglądów poglądów jest równie głupia, co wysrywy spod tagu #antynatalizm .
Taka jest prawda, ludzie kierują się własnym egoizmem chęcią posiadania nie patrząc jakie przez co będzie musiał przejść człowiek którego tu sprowadza, a wesoło nie jest..
@RandomowyMirek: ja tu nic o posiadaniu dzieci nie napisałam, więc nie porownuj tego z #antynatalizm