Aktywne Wpisy
Siemka.
Mam 21 lat, nigdy nie miałem dziewczyny.
Jestem strasznie samotny - wygłodniały dotyku, już nawet nie mówię o seksie ale o chociażby zwykłym przytuleniu się do kogoś, laski mają z tym łatwiej bo nawet te samotne przytulają się z koleżankami :(
do rzeczy
Kieruje moje pytanie do starszych mądrzejszych kolegów, myślicie że założenie konta na tinderze ma dla mnie jakikolwiek sens? przyszła mi do głowy taka opcja ponieważ nie pije alkoholu
Mam 21 lat, nigdy nie miałem dziewczyny.
Jestem strasznie samotny - wygłodniały dotyku, już nawet nie mówię o seksie ale o chociażby zwykłym przytuleniu się do kogoś, laski mają z tym łatwiej bo nawet te samotne przytulają się z koleżankami :(
do rzeczy
Kieruje moje pytanie do starszych mądrzejszych kolegów, myślicie że założenie konta na tinderze ma dla mnie jakikolwiek sens? przyszła mi do głowy taka opcja ponieważ nie pije alkoholu
Kumpel19 +5
#studbaza #studia
Komentarz usunięty przez autora
@V3ntu: czego będziesz nauczał?
Hahahahahhahahahahahahhahahahhahahahha
Studiuje dziennie na podobno najtrudniejszej uczelnia w kraju,mój niebieski robi zaocznie inżyniera też na bardzo dobrej uczelni, ile go cisną z kasy, ile ci profesorowie odwalają manianę.... To jest tragedia ..ja miałam w ciągu 5 lat jednego takiego profesora jakich on ma praktycznie 90%
Dokładnie, przecież na zaocznych masz cały weekend co tydzień zawalony bo musisz zrobić podobny materiał co dzienni
Może zależy co studiujesz? Pewnie socjologia czy nie wiem zarządzanie ma nieco łatwiej niż ciężkie studia inżynierskie?
No i są też ciężkie inżynierskie, jak chcesz się kłócić to lekarskie możemy uznać po prostu za najcięższe ;-)