Wpis z mikrobloga

HALO :)
Przymierzam się w końcu do kupna CS:GO. Dawno się przymierzałem, niektóre moje gry mi się znudziły....
Czasu na granie dużo nie ma, może jest tu ktoś kto się zaopiekuje noobem? :D Jakieś podpowiedzi?
Jakieś nagrania z Wykopowego grania widziałem, mecze czasem też oglądałem.
I dodatkowe pytanie- faktycznie dużo ruskich i cheaterów? :P
#csgo
  • 10
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Machado: nie radzę grać z ludźmi z wykopu, nie dość ze grają jak nuby to są jeszcze bardzo toksyczni. Radzę usunąć ten wpis i opublikować coś podobnego na reedicie
  • Odpowiedz
@Machado: jak wbijesz prima to już masz spokój od cheaterów, do tego czasu graj na trybie uproszczonym, co do ruskich to wystarczy zmniejszyć ping wyszukiwania serwerów do 20 czy tam 30 i już nic Ci się nie stanie ( )
  • Odpowiedz
konto usunięte via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@Machado: Rada nr. 1: Nie graj solo. Jak nie masz znajomych grających w cs to poszukaj polskiego lobby (choć jak nie masz rangi to możecie rozpocząć wyszukiwanie gry tylko jak jest 5 osób w lobby)
  • Odpowiedz
  • 2
@Machado jasne jak będziesz miał jakieś pytania to pisz. Na początku to nie wiem czy grałeś w jakiegoś csa ale to gra wymagająca jakiejś wiedzy o mechanice gry, świadomości i śledzeniu tego co dzieje się na mapie plus czystego skilla w strzelaniu. To są rzeczy których powinno się nauczyć jak się chce grać jako tako ale dla mnie to było bardzo przyjemne. Zależy jak podchodzisz do gier ale mnie od zawsze
  • Odpowiedz