Wpis z mikrobloga

@ruok: to mi pokaz JEDNĄ nie-#!$%@?ą dziewicę 25 lat, która mi się odda, a potem odejdzie (żebym nie musiał już z nią chodzić - jak mi się spodoba, to mogę chodzić, ale nie chcę być do tego zmuszony)
@3142042

Trzeba być #!$%@? żeby chcieć tylko zaliczyć dziewczynę i ją zostawić, jednocześnie wymagając dziewictwa...

Nie lepiej się najpierw w jakiejś zakochać? O.o i po prostu być razem?

Jak masz 25 lat to co za problem celować w kobiety w wieku chociażby 20? Jest to jeszcze ok różnica wieku a dziewczyn bez związków masz więcej.
@ruok: "jeszcze OK roznica" - kto to ustala?
Mam PRAWO do 15-ki - ale boje sie ze #!$%@? mi to kariere polityczna i zawodowa, bo ludzie sa zazdrosni i jebnieci, wiec jedni beda mnie oczerniac, a inni nie kolaborować ze mną.

Nie lepiej się najpierw w jakiejś zakochać?

@ruok: xD A jaką mam gwarancję, ze akurat się zakocham w DZIEWICY? Zwykle jestem zauroczony nie-dziewicami... Ale po ślubie nie mogę już
@3142042

O kurcze jak jedyne co cię interesuje w życiu to kasa to współczuję. Bo na to wychodzi.

Nie mówiąc o twoim podejściu do zdrad.

Dobry bait bo nie wierzę że tacy istnieją xD

Anyway polecam zakochać się i wtedy wziąć ślub z miłości ;-) a te na chłodno wykalkulowane korzyści mieć przy okazji

Choć może lepiej nie bierz ślubu jak zakładasz, że chcesz mieć wiele przelotnych romansów
@ruok: a co w tym zlego? Mark Manson mial 100 kobiet, po czym się ozenił. Jego żona wie o wszystkim, bo on to napisał w swojej ksiazce ;)

Nie chcę się zakochać, bo to jest niewolnictwo. Uczucie przeminie, a problemy zostana. Poza tym zona zawsze moze mnie zdradzic, bo akurat ktos sie jej spodoba, a potem zmanipuluje fakty i bede na #!$%@? placil alimenty.

Poza tym kiedys sie zakochalem - kura
@ruok: a do ilu dziewczyn jest wg ciebie OK? Bo ja juz #!$%@? nie wiem.
Rozowe pisza ze to ze mialy kilku chlopakow to jest OK, ale jak ja chce miec kilka dziewcyzn to juz zle? Nie nadrobie ilosci pojedynczych seksó, wiec sobie nadrobie iloscia partnerek,a poza tym #!$%@? cie obchodzi ile wyruchalem co? Jakbym ci sie podobal, to mialabys to w dupie.
@ruok: ciekawe jak ty bys sie czula odrzucana przez KAZDEGO, nawet gorszego od siebie, faceta, przez DWADZIEŚCIA OSIEM LAT?
Ale tego nie wiesz, bo ktoś się tobą zainteresował, ty nie musiałaś nawet nic robić, nie ryzykowałąś odrzucenia i publicznego ponizenia.
Nie znasz mnie i nie oceniaj mnie.