Aktywne Wpisy

bruhmomentow +35
Sądząc po cenach nie ma sensu chodzić do tych niemieckich tuskosklepów jak lidl i kaufland, ja kupuje tylko w polskich sklepach takich jak biedronka tu mnie przynajmniej żymianie nie okradną
źródło: jestempierdolnieta
Pobierz
Rembrant +25
W zeszłym tygodniu posadzone do gruntu 5000szt Jalapeno i 2000szt innych ostrych odmian
Mój tag do obserwowania #jalapenofarm
(。◕‿‿◕。)
#chilihead #gotujzwykopem #chili #ostrezarcie #ogrodnictwo
Mój tag do obserwowania #jalapenofarm
(。◕‿‿◕。)
#chilihead #gotujzwykopem #chili #ostrezarcie #ogrodnictwo
źródło: temp_file2031113851680737406
Pobierz

@Obsrana_Zbroja26: chyba za bardzo #pdk by było jak na wykładowcę xd a jeśli by się jednak okazało ze nie to wystalkowal by mnie na wykopie i przypal xd
Może być XIII księga ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Wykuwrizator: Dobrze rozumiesz, lorem ipsum to jest właśnie placeholder, wklejany, żeby sprawdzić font albo layout strony czy gazety. Nie ma znaczenia co tam pisze. Ale jak po polsku to napisz stronę tym: "pchnąć w tę łódź jeża lub ośm skrzyń fig”. Masz wszystkie litery występujące w języku polskim w jednym zdaniu.
@Wykuwrizator: a cóż to za wspaniała uczelnia gdzie pisze się pismem technicznym? xD
@Del: "zażółć gęślą jaźń" <--- zawiera wszystkie dziwne polskie znaki
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Integer ut dolor nisi. Maecenas sodales facilisis odio sit amet gravida. Donec accumsan massa sed consequat maximus. Donec sagittis condimentum quam, at pharetra arcu iaculis vel. Etiam lobortis eros a mauris faucibus, et accumsan neque auctor. Praesent mollis tellus dapibus, ullamcorper nisi ac, cursus ex. Etiam ut lacus sapien.
Aliquam feugiat ac elit ac pulvinar. Nulla porttitor dapibus dolor, eget mollis erat