Tanie wody toaletowe/kolońskie/perfumowane- co polecacie? Budżet naprawdę niski bo 30zł. Wiadomo, opakowanie ponad 50ml. Zapachy typu brutal czy chopin nie są skazane na pożarcie. #tanio #perfumy #zapachy
@dradziak: Jaguary za 30zł? Panie toż to jak za darmo. Moja ulubiona marka, a tego zapachu nie znam. @micelangeloB: 100ml na kilka sezonów? Masz na myśli dwa miesiące?(⌐͡■͜ʖ͡■)
@vegetassj1: W zasadzie tak. Nie ma opcji żebyś zmęczył 100 ml flakon w 2-3 miesiące(chyba że jakiegoś sikacza z biedry gdzie się dopsikujesz co 2 godziny).
@vegetassj1: Jeśli lubisz Jaguary, to weź sobie tego Chromite. Bardzo poprawny zapach, gdyby miał większą trwałość, to zdecydowanie mógłby konkurować z o wiele droższymi zapachami :)
Budżet naprawdę niski bo 30zł. Wiadomo, opakowanie ponad 50ml. Zapachy typu brutal czy chopin nie są skazane na pożarcie.
#tanio #perfumy #zapachy
Służę uprzejmie pomocą:
Jaguar Pace woda toaletowa 100 ml TESTER
@vegetassj1 Za 100 możesz już kopić coś fajnego co Ci starczy na kilka sezonów(100ml).
Do 30zł na sezon zimowy kupił bym AXE - Oud Wood & Dark Vanilla
Na lato szukał bym Nautica Voyage
@micelangeloB: 100ml na kilka sezonów? Masz na myśli dwa miesiące?(⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
Głównie Jaguary i Zirhy.
Jeśli lubisz Jaguary, to weź sobie tego Chromite.
Bardzo poprawny zapach, gdyby miał większą trwałość, to zdecydowanie mógłby konkurować z o wiele droższymi zapachami :)
Jaguary generalnie to genialne zapachy, do tego nawet w sieciówkach typu Rossmann za dobre pieniądze.
Perry Ellis jest 200ml
Nautica 100ml
Może za bardzo żydze?( ͡° ͜ʖ ͡°)
@dradziak: ej bo tego sie kupic nie da, a ja bardzo chce.. mirek pomozesz?? co mam zrobic, ja chce plej boja :C
https://www.sobelia.com/pl/produktu/26167-new-york-p-----y-eau-de-toilette-spray-100ml.html?utm_source=cj&utm_medium=cpa&utm_campaign=cj