Aktywne Wpisy
mirko_anonim +1397
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Równo rok temu zmarł mój mąż i zarazem najlepszy przyjaciel. Ciągle muszę udawać, że jest lepiej, że chce żyć, a prawda jest taka, że codziennie marzę by umrzeć. Żebyśmy znów mogliby być razem.
Odszedł jako bohater , walcząc ze zbyt silnym przeciwnikiem- białaczką.
życie to #!$%@? niesprawiedliwy.
Musiałam się komuś tylko wygadac.
#zaloba
────────────────
Równo rok temu zmarł mój mąż i zarazem najlepszy przyjaciel. Ciągle muszę udawać, że jest lepiej, że chce żyć, a prawda jest taka, że codziennie marzę by umrzeć. Żebyśmy znów mogliby być razem.
Odszedł jako bohater , walcząc ze zbyt silnym przeciwnikiem- białaczką.
życie to #!$%@? niesprawiedliwy.
Musiałam się komuś tylko wygadac.
#zaloba
────────────────
Chłop w spektrum autyzmu - wegetacja, piwnica, komputer, prawictwo, samotność, pogarda społeczna, samobójstwo
Julka w spektrum autyzmu:
#gonciarz #blackpill #bekazrozowychpaskow #logikarozowychpaskow #p0lka
Julka w spektrum autyzmu:
#gonciarz #blackpill #bekazrozowychpaskow #logikarozowychpaskow #p0lka
#aliorbank #banki #phishing #oszukujo
@rumcajs666
@ZaufanaTrzeciaStrona
@Arxas
Karta od razu zastrzeżona. W banku nic nie wiedzą, w systemie nie ma też jakiegokolwiek śladu po próbie autoryzacji transakcji na 5 zł.
Martwi mnie to skąd ktoś dostał mój numer telefonu z powiązana kartą. Wołam @niebezpiecznik-pl , wyciek danych z Alior Bank?
! Alior Bank: Transakcja 3D Secure z 01-01-2001, 11:11:01 Platnosc karta nr 123456******1234 Kwota: 100,00 PLN Haslo SMS: XXXXXX
@DzonySiara owszem, wtedy bank widziałby w logach że SMS z hasłem został do mnie wysłany, a nie ma śladu w banku po tym. Poza tym jak złodziej by później dostał się w posiadanie takiego hasła skoro otwarcie napisane jest, że cały Alior posiada 3D Secure. Kolejna rzecz to SMS przyszedł z numeru innego niż numery Alior Banku
OP ma w tel jakąś aplikację podglądającą SMSy i złodziej (nieudolnie) sprawdzał czy działa...
Być może ma potrzebę wykorzystać kartę w jakiejś usłudze wymagającej 3dSecure. Być może coś poszło nie tak, podczas próby sprawdzenia działania złośliwej aplikacji i testowy SMS trafił normalnie do użytkownika, a nie do podsł#!$%@?ącej aplikacji. Scenariusz jak najbardziej możliwy, choć raczej mało prawdopodobny.