Wpis z mikrobloga

@pawlo74: @cypherpunkbtc: @plaisant:

Pawlo, to moze być celowe. Pamiętasz JKak Jihan zbił cenę BCH do 0,06 BTC a sam skupował za pocą przyjmowania wpłąt za koparki tylko w BCH... Wszyscy uzytkownicy pięknie zdywersyfikowali, upłunnili i zobili w czasie zakupy na wszystkich giełdach. DIzęki temu cena nie leciała do góry. No i co później zrobił? WIelka pompa botami. W 1,5 dnia napompował BTC z 0,06 BTC do
  • Odpowiedz
@pawlo74: Nie wiem, jakimiś pierdołami. Właśnie nie ma żadnych dobrych powodów i różnic. Nagle Craig zaczął wspierać ABC i foch na Jihana.

Przecież to nieważne. To ściema. Wielcy przyjaciele, razem cały czas satoshi vision, całkowite wspieranie BCH przez każdego z nich i nagle ten s-------a bez jakiegoś konkretnego argumentu.

Wiesz ze one mogą być nawet identyczne i niczym się nie różnić... Pawlo, przecież już kumasz że inwestorzy w krypto nie patrzą na
  • Odpowiedz
Craig i bajka z fochem są idealne do teego.

@cyberpunkbtc: nie widzę tego, wydaje mi się, że naprawdę pokłócili się. Hard Fork niszczy społeczność i wartość krypotowaluty, to nie miałoby sensu z ekonomicznego punktu widzenia.
  • Odpowiedz
@pawlo74: No dobra. To jak wytłumaczysz fakt że Jihan nie idzie za craigiem? Czemu uparcie zosaje na bcashu?
ZGodziłby sie na co on tam "NIBY" chce i by zrobili forka a stary r------i.
Przeciueż dla niego nie ma różnicy, to juz by się nazywało bcash, nawet na giełdach byłby tym samym. Jihan by miał ich tyle co miał, i nadal by sobie kopał go AsicBoostem.

Utrzymujac drugi fork tylko sobie
  • Odpowiedz
Jak że forka nie bedzie? No k---a czy ty nic nie zrozumiałeś z tego wpisu?\

Zrobią forka ale nie będą walczyli między sobą, będą udawali że walczą.

@cyberpunkbtc: nie zrozumiałem bo to co piszesz nie ma sensu, sory nie ma żadnego sensu, nie trzyma to się kupy.
  • Odpowiedz
@pawlo74: Będą musieli doprowadzic do tego żeby inne giełdy wprowadziły obsługę forka a to będize proste. Taki duży coin i ksero BCH które maja ludzie to nie bedzie jak Fork Bitcoin Pizza że każdy go oleje.

Tego craigowego giełdy same zechcą wprowadzić.

No i jak to zrobią to będzie trzeba jakichś legend ściem żeby ludzie to pompowali, weszli w to. Oni im sprzedadzą ponad ilion tych shitcoinów i oleją go.
  • Odpowiedz
nie zrozumiałem bo to co piszesz nie ma sensu, sory nie ma żadnego sensu, nie trzyma to się kupy.

@pawlo74: Ja p[ierdole jak się nie trzyma kupy>? Bo ty głupkowato patrzysz na to jak na forki w Bitcoinie. Tu chodzi żeby pokonać drugioego.

To jest BCASH. Nie kap[ujesz? Ty myślisz że oni nbędą walcyć między sobą? Na c--j Jihan miałby walczyć , po co?
Nawet nie ma istatnych powodów ani róznic. Znajdź mi
  • Odpowiedz
@pawlo74: Pełno innych ludzi zrozumiało i wszyscy mówią że to ma w p---u sensu. Tylko ty patzrysz na to jak na fork 2x z BTC :D

TO SCAMERZY A BCH POWSTAŁ TYLKO W TY< CELU PRZECIEZ. OD POCŻATKU TO JEST COIN DO ROBIENIA CHAJSU. Teraz robiąc forka sobie go łatwo podwoją.

Co ty myślisz że Jihan albo Craig chcą rozwijać to z idei? P------o? Dla nich cię liczy hajs i
  • Odpowiedz
Co ty myślisz że Jihan albo Craig chcą rozwijać to z idei? P------o?

@cyberpunkbtc: tak właśnie myślę, tam chodzi o władzę i wielkie ego jednego i drugiego. Te Twoje teorie i gierki nie mają sensu bo niszczą wartość. Nie wiem skąd przyszło Ci do głowy, że ktokolwiek będzie chciał te forki kupić. Już teraz widać w twicie poniżej, że BCH umiera a po forku może być tylko gorzej. Bitmain ma
  • Odpowiedz
@pawlo74: Jakie ego? Przecież Jihan tylko wałki robił na tym.
Jak było z ta pompą, udawaniem flipeningu?

A sam start BCHto co on zrobił? Zmienił algorytm trudności i go oszukiwał co chwile. Przestawał kopać na dwa dni i trudność bardzo spadała, wtedy masą koparek kopał bloki co 20 sekund. 30x szybciej niż normalnie.
Przez miesiąc czasu tak się bawił i nakopał masę BCASHY, dopiero po tym zmieniłalgorytm na poprzedni.
  • Odpowiedz
@pawlo74:

A teraz mi wytłumacz Jaką władzę będzie miał Craig? Żadnej. Co mu z tego forka? Nic.
To że on go zrobi to nie pojawi mu się nagle masa monet. On na tym nie będzie zarabiał. Po co mu to?
Jihan będzie miał Craigowych monet za darmo ponad milion
  • Odpowiedz
@pawlo74: I to jest głupota że nikt nie chce kopać BCH. Kopalnie kopią to co im się opłąca a nie omijajacoiny bo ich nie lubią. Po prostu Jihan ma dużą ViaBTC, ma tani prąd i 30% więcej hashrate niz inni. Wiadomo że nikomu iusę nie opłaca kopać BCH kiedy go kopie Jihan. Każdy zawsze będzie miał większe koszta prądu niż dochód z górnictwa. Nikt nie kopie bo by tracił a
  • Odpowiedz