Aktywne Wpisy
wyjek +268
mirko_anonim +10
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Mirki, jesteśmy razem z dziewczyną 8 lat, oststnio zapytała co myślę o miesiącu przerwy i przyzwolenia obu stron na randkowanie i skok w bok, żeby znowu poczuć dreszczyk emocji przy poznawaniu nowych osób. Co myślicie na ten temat? Mam mocno mieszane uczucia. #seks #zwiazki #milosc
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz
Mirki, jesteśmy razem z dziewczyną 8 lat, oststnio zapytała co myślę o miesiącu przerwy i przyzwolenia obu stron na randkowanie i skok w bok, żeby znowu poczuć dreszczyk emocji przy poznawaniu nowych osób. Co myślicie na ten temat? Mam mocno mieszane uczucia. #seks #zwiazki #milosc
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz
Pisać. To można tylko zmienić w panelu. Dopytaj się kto i jak. Ewentualnie też zmień hasło do wifi
Także pisz do nich.
No ale tam w panelu się zmienia hasło do wifree. Więc albo zdalnie zmienili, albo ktoś wlazł. W Czechach jak mieszkalem to był generator haseł do UPC i działał. Może ktoś zrobił coś podobnego na PL.
No ewentualnie jak włączyłaś teraz to może dopiero się hasło z defaultu ustawiło ))¯_(ツ)_/¯
@cojatu: ale mowisz o tym panelu mojeupc tak? czy o webui? bo w tym drugim nie widzialam nic o wifree ale rano na szybko patrzylam to moglam przeoczyc.
@cojatu: tj. dopiero teraz powiazalam numer klienta z kontem na mojeupc a maila z potwierdzeniem dostalam
https://www.upc.pl/mojeupc/products/internet/
Tam znajdziesz. Ja bym tak czy siak hasło zmienił. Nic Cię to nie zaboli a będzie spokój ;)
No to sparujesz raz jeszcze i będzie git.
Nie płacz Grażyna, będzie dobrze ;)
No to skontaktuj się z UPC I zapytaj czy to oni grzebali. Jeżeli tak to masz z głowy ;)
Pewnie będą ściemniać że to nie oni i nic im o tym nie wiadomo ;)