Aktywne Wpisy

TfarukBartus +31
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Korba112 +118
Moje najbardziej traumatyczne wezwanie w życiu.
Wezwanie do porodu. Na miejscu urodzone dziecko nóżkami, wystawał cały tułów oprócz główki która była zaklinowana w kanale rodnym. Owinięte pępowina, sine. Po 15 minutach manewrów usiłujących wydobyć główkę odstąpilismy od mcr. Przyjechała eNka i zwariowali.
I taką kobietę z wystajacym dzieckiem zawieźliśmy na gineksy. Tam też zwariowali.
#wejsciesilowe #999 #ratownikmedyczny
Wezwanie do porodu. Na miejscu urodzone dziecko nóżkami, wystawał cały tułów oprócz główki która była zaklinowana w kanale rodnym. Owinięte pępowina, sine. Po 15 minutach manewrów usiłujących wydobyć główkę odstąpilismy od mcr. Przyjechała eNka i zwariowali.
I taką kobietę z wystajacym dzieckiem zawieźliśmy na gineksy. Tam też zwariowali.
#wejsciesilowe #999 #ratownikmedyczny

#heheszki #gownowpis #przegryw #stulejacontent #logikarozowychpaskow
źródło: comment_CJ2aJeAWHJK1RSnTM3F0Lrfftd3WebGZ.jpg
PobierzBorderka, jak nic. Nic ciekawego :<
Albo te różowe które piszą na forach dla skrajnie samotnych ludzi z depresją że takie samotne
No nie wiem, pewnie w walce z depresją nie ma znaczenia, czy ktoś ma atencję od ponad 1000 osób, duże szanse na spełnienie podstawowych potrzeb emocjonalnych czy też jest gnębiony z powodu wyglądu, nikogo nie obchodzi i nie może tychże potrzeb zaspokoić XD
A znacznie większa liczba samobójstw mężczyzn od kobiet to pewnie czysty przypadek.
@AnimusAeger999 może tego nie rozumiem, bo co fajnego w atencji obcych ludzi, którzy pewnie nawet nie za bardzo komentują jej wpisy. Przecież to złudna atencja.
I jeśli chodzi o kompleksy to kompleksów mam więcej niż powinien mieć ktokolwiek,
Komentarz usunięty przez autora