Wpis z mikrobloga

Mój nowo kupiony Golf zaczął kopcić, wypluwa wielkie kłęby czarnego, gryzącego dymu i dziwnie zgrzyta. Boję się że coś się w nim popsuło (całkiem). Dzwoniłam do handlarza już kilka razy, ale on nie odbiera. Nie stać mnie na drogą naprawę.Proszę pomóżcie :(
@pomarancza_testovirona: @CritzU: Tak, znajomy mi polecił, przebieg 100 tys, piękne błyszczące autko. Byłem u mechanika mówił że, coś tam jakieś wtryskiwacze, coś tam głowice czy inne turbo- duperele. Wycenił to na 5000 zł. A golf kosztował 8000 zł. :( Pomocy !!
#przegryw #motoryzacja #golf
#przegryw #motoryzacja #technologia @Milutko_Bardzo: Nikt mi nie chce pomóc, a podobno jesteście mili (,) Może chociaż wy przegrywy coś pomożecie? : #przegryw #tfwnogf #stulejacontent Przytulę ^^ <3
  • 19
@Pan-K: Podpisałam, w końcu wyglądało jak nowe, do tego niski przebieg. Kupiłam u handlarza na bazarku, trzeba chyba będzie się tam udać osobiście, bo póki co nie odbiera telefonu od dwóch dni.
@kamros92: Po tym opisie można wywnioskować, że to jakieś zmasakrowane do granic możliwości 1.9 TDI. Plus jest taki, że używany silnik można kupić za stosunkowo rozsądne pieniądze (do 2000 zł powinno się znaleźć coś sensownego, sam słupek bez osprzętu pewnie wyjdzie jeszcze lepiej).