Aktywne Wpisy

hinol666 +19
#limanowa autentycznie zaczynam się obawiać o swoich bliskich, niby szansa, że chłop wejdzie jakimś cudem do losowego domu i akurat będzie to mój dom jest niska, ale nie zerowa..

Kamenes +13
Ludzie tak łatwo to oceniają, a to przecież jest trudna akcja. Ten morderca jest na swoim terenie, zna każdy zakamarek, bo on tam żył, jest noc i przez to policjanci nie mogą za bardzo strzelać, podobno morderca ma b--ń dalekodystansową - jak przeprowadzić akcję tak, żeby żaden policjant nie został zabity? To trudne, współczuję im tego.
#limanowa #kryminalne
#limanowa #kryminalne

- Ponieważ nie było w sprzedaży gotowych kotletów i pierogów.
#joemonster #heheszki
"Dopóki istnieją bary i pralka, kobieta nie jest potrzebna" - to słowa znajomego 50-latka, jeszcze z pokolenia tzw. "starych kawalerów", nie singli.
Oczywiście prawda jest bardziej skomplikowana, ale to bardzo dobre spostrzeżenie. Gdyby faceci musieli ręcznie prać własne skarpetki i jeść to, co sami ugotują, żeniliby się jak najszybciej.
@ksetlak: no ja mam wrazenie, ze ostatnimi czasy to faceci (nawet w zwiazkach) wiecej gotuja i zdecydowanie lepiej im to wychodzi. A jesli nie gotowanie, to przynajmniej jakies pro ciasto umie odstawic.
Ale to chyba kwestia gotowania i podejscia mamus, zostaw coreczko wracaj do ksiazek, mamusia zrobi i przyniesie.
glownie przez mode na silke, fitness itd wielu facetow zaczelo sie uczyc gotowania - jasne, moze nie sa to wykwintne dania, bo glownie kombinacje miecha + makaronu/ryzu/kaszy i warzyw, ale po co komu wiecej?
niektore rozowe nie maja zielonego pojecia o gotowaniu - jedne dlatego, ze zawsze wszystko bylo serwowane pod nos
Komentarz usunięty przez autora
Zakładając, że nie ma w pobliżu "mamusi", która zrobi to za Was, nie ma telewizji, w której promuje się szczupłe i wytapetowane kobiety, to bardzo szybko nawet dziewczyna 4/10 byłaby dla Was 7/10.
Gotować bardzo lubię, ale uczyłam się tego z przepisami z neta.
@PurpleHaze: gdzie takich szukać? :D
w sumie to się zgadzam. mama nie nauczyła mnie chyba niczego jeśli chodzi o gotowanie, cała moja wiedza na temat jedzenia pochodzi z książek i internetu