Wpis z mikrobloga

Kisnę, że pisowskie trolle zakopały znalezisko z Jakim szantażującym warszawiaków, że rząd nie będzie finansować inwestycji, jeśli wygra Trzaskowski. Znalezisko absolutnie prawdziwe, z cytatem który każdy może sobie sprawdzić, zostaje zakopane jako informacja nieprawdziwa.

Ot, potęga demokracji ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)

#neuropa #4konserwy #bekazpodludzi #bekazpisu #wybory #polityka
  • 33
@jamtojest pomijajac juz taka personalna akcje i slowa to mimo wszystko w Polsce to jest standard przeciez, tam gdzie jakas ekipa w Polsce ma wiekszosc tam samorzady dostaja wiecej kasy na infrastrukture itp wystarczy miec po swojej stronie patrie rzadzaca i dobrze wchodzic w tylek na wyzszym szczeblu partyjnym i to jest chore
@bardzoprosz3: Tak, ale po pierwsze samo zjawisko jest godne potępienia, a po drugie mówienie o tym głośno i otwarcie to już wyjątkowe #!$%@?ństwo. A to nie jest odosobniony przypadek, mnóstwo pisowskich kandydatów posługuje się mniej lub bardziej otwarcie takim argumentem. Oni naprawdę wprowadzają nową jakość do naszej polityki. Kiedyś polityk się czegoś takiego przynajmniej wstydził.
@jamtojest od 89 jest to samo niezaleznie do opcji politycznej, poki ktos ma wladze to w tym lesie obsranym gownem robi sobie co chce taki prywatny folwark, ludzie jeszcze sie nie nauczyli w tym kraju demokracji bo glosuja na komuchow odkad moga wolnie wybierac
@jamtojest: Nie ma żadnej różnicy, między robieniem tego i nie mówieniem tego otwarcie, a robieniem tego i mówieniem tego otwarcie. Liczy się rezultat, więc skończ #!$%@?ć. Zarówno PO i PiS działają w tym aspekcie tak samo, a wspomniałeś tylko o kandydacie PiSu.
@jamtojest: Ale to jest wiadome nie od dzisiaj i nie od wczoraj. Niezależnie od opcji tak to wyglada w samorządach, ale PiSowskie oszołomy maja to do siebie, że są oszołomami i mówią wszystko, żeby przypodobać się tępemu elektoratowi.

Kandydat PO nie straszył tym wyborców

Nie interesuje mnie, co mówią lub czego nie mówią kandydaci PO, bo to banda oszustów i złodziei (vide: „obniżka” podatków przez rząd Tuska, masa afer, korupcja).
@Trzcina88198819: Cumplu xD
Po pierwsze, nie wiem o co chodzi, nie wiedziałem o żadnym zakopywaniu.
Znalezisko widziałem i sam wyśmiałem Trzaskowskiego, który zrobił z siebie błazna.

Ale po drugie, przecież to zupełnie co innego. Nie mam nic do Jakiego, który robił podobne bzdetne akcje, rozmawiał z "przypadkowymi" przechodniami, rozdawał jakieś jabłka czy tam grillował (już mi się pomyliło co który robił, nieważne), bo to są dla mnie błazenady, ale nic złego
@Haramb3: owszem nie podoba mi sie polityka liberalna i tego nie ukrywam ale nie znajdziesz u mnie ze zakopalem znalezisko gdzie ktos cos powiedzial nawet z pisu i zakopalem to jako informacja nie prawdziwa takze manipulacji mi nie zarzucisz
@jamtojest bo wcale tak wcześniej nie było i jak rządziła PO to wcale nie inwestowala tylko tam gdzie rządziło PO i wcale małopolski odcinek S7 nie miał być gotowy na Euro 2012 XD